Tags

Related Posts

Share This

Azi 15 Iunie 2015

Horoscop zilnic, 15 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. Semnam acte, ne dam acordul pentru diverse lucruri care au legatura cu serviciul sau cu copiii, legalizam o situatie care se cere de mult dusa la bun sfarsit.

Horoscop 2015 BERBEC – Se deblocheaza un traseu birocratic si o sa aveti actele semnate, in sfarsit, dupa lungi insistente si alergatura, o sa legalizati niste situatii. O sa rezolvati o problema legata de functionarea masinii, poate o scoateti din servis sau cumparati piese noi ca sa fiti in siguranta.

Horoscop 2015 TAUR – O sa luati niste bani, poate fi un supliment salarial sau or fi ceva sume din colaborari si contul se umple, poate si pentru ca n-o sa dati fuga la cumparaturi si-o sa ramaneti cu banii. Vi se va semna un act care va da voie sa lucrati undeva sau sa desfasurati activitati recreative.
Horoscop 2015 GEMENI – Demersurile care tin de acte va reusesc, o sa luati semnaturile de care-aveti nevoie, obtineti si banii, totul se leaga frumos. Intalnire de suflet diseara si o sa va faceti planuri de viata in doi, de vacanta, de casatorie.
Horoscop 2015 RAC – Poate va trebui sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu, o sa treceti peste o cearta mai veche, o separare si va continuati drumul, in doi. Ati putea obtine o diploma si sa capatati o functie, dupa o lunga perioada de asteptare.
Horoscop 2015 LEU – Va puteti ocupa de ceva nou care sa va puna in valoare, sa cresteti si-n ochii vostri si-n ai celorlalti, sa profitati la maximum de marele benefic, Jupiter in zodia voastra. O sa va caute cineva de la care asteptati un semn de viata ca sa stiti daca ramane valabila o plecare in excursie, in week-end.
Horoscop 2015 FECIOARA – V-asezati la masa tratativelor sa vedeti daca e convenabil, sa semnati un contract sau sa lasati pe altadata, cand o sa fie conjunctura favorabila. O iesire cu grupul de prieteni o sa va mai destinda, mai ales daca n-ati iesit ieri deloc din casa.
Horoscop 2015 BALANTA – Se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie si sa stati cateva zile, poate va duceti la o cunostinta, in vizita si o sa va priasca sederea. Un raspuns favorabil de la scoala sau de la un angajator si o sa faceti un salt in cariera.

Horoscop 2015 SCORPION – O sa va puteti recupera banii de prin diverse locuri si sa cumparati ce v-ati propus mai de mult, poate-i puneti deoparte pentru vacanta, la o adica. Poate vi se pune un diagnostic si o sa stiti ce tratament sa luati, sa va recapatati starea de echilibru cu care v-ati obisnuit.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Intalnire importanta, poate va dati acordul pentru o colaborare sau va impacati cu cineva de care va despartiserati, sau erati pe punctul de a divorta. O veste buna de la cineva care vrea sa fiti impreuna si stie ca si voi sunteti pe receptie, asa ca o sa fiti pe aceeasi lungime de unda.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O suma de bani de la serviciu sau se-aduna mai multi bani in casa cu ajutorul partenerului de cuplu ori poate altcineva, parintii, socrii v-ajuta cu bani in perioada asta. Se poate sa va luati ceva nou pentru casa, iar in cel mai bun caz veti primi cadou niste lucruri de care-aveti nevoie.
Horoscop 2015 VARSATOR – Vi se poate da ok-ul pentru un proiect de timp liber si o sa va bucurati de concursul unor apropiati care vor pune umarul la tot ce e nevoie ca sa v-aduca succes. Poate va faceti programul in functie de ce-si doresc copiii si o sa practicati un sport, va veti delecta cu diverse activitati.
Horoscop 2015 PESTI – Puneti pe hartie tot ce v-ati propus sa luati pentru casa si vedeti de cati bani dispuneti sa nu cheltuiti tot, sa aveti si pentru cheltuielile zilnice. Poate cumparati cateva obiecte de uz casnic in rate si o sa ramaneti si cu banii in buzunar.

Sursa: http://stirileprotv.ro