Tags

Related Posts

Share This

Azi 15 Decembrie 2014

Ne treac toate supararile, o sa ne gasim suficiente motive sa fim fericiti, sa ne gandim la lucrurile frumoase si chiar iesite din comun pe care le-am putea realiza pentru noi si pentru cei pe care ii iubim.
BERBEC
Se poate sa primiti un ajutor din partea unei persoane straine si sa rezolvati cateva aspecte de maxima importanta – printre care si destinatia de revelion. O invitatie de plecat undeva la sfarsit de an si o sa va mobilizati din mers.

TAUR
Reuniune cu colegii de breasla sa puneti in aplicare ideile unui proiect – eveniment, pregatiti un spectacol, o petrecere de sarbatori, fie si pentru cei mici. Se poate sa va fie rasplatit un efort si sa luati bani sau bonuri valorice, o zi libera, un cadou si alt gen de recompensa.
GEMENI
O sa interactionati cu niste oameni care vor sa va coopteze intr-un proiect, fie el si de timp liber, poate organizati o megapetrecere de sarbatori. Poate abia astazi o sa aflati unde o sa va petreceti sarbatorile si cate zile o sa stati, si in compania cui o sa fiti.
RAC
Lume cooperanta in jur, va asociati cu niste parteneri de afaceri ca sa mearga treaba mai repede, poate faceti si niste cumparaturi pe care sa le asezati sub pomul de Craciun. O sa cheltuiti cu masura din banii alocati sarbatorilor ca sa v-ajunga pentru obiectivul major de anul viitor.

LEU
Poate va trebui sa alergati dupa semnaturi, ca sa reactualizati niste carduri, un pasaport, un buletin, permis de conducere sau vreo imputernicire, asa ceva. Buna comunicare cu fiinta iubita si poate o sa va puneti un plan in aplicare, partenerul de cuplu va da mana libera.
FECIOARA
S-ar putea sa incasati niste bani si sa luati ceva de valoare – poate la pret redus, sau dac-aveti ocazia il luati in rate, obiectul. O s-aveti parte de mai multa iubire si tandrete, de atentie si de respect din partea coechipierului de viata.
BALANTA
O s-aveti parte de cateva surprize – placute – din partea celor dragi si o sa aveti spor la treaba, vor fi stimulente pentru tot ce-aveti de facut de-aici incolo. Va reusesc demersurile care tin de scoala, teste, legalizari si alte situatii care se cereau demult rezolvate.
SCORPION
Va dati intalnire cu cei care vor sa definitivati o situatie si sa fiti cu toate actele-n regula la sfarsitul anului, sa va simtiti eliberati de griji. E posibil sa incasati niste bani si sa dati o raita pe la cumparaturi sa luati ce va trebuie pentru sarbatori, in mod special.
SAGETATOR
Un castig banesc, incep sa se-adune banii pe care trebuia sa-i luati mai demult si o s-aveti pentru rate, facturi, cadouri si pregatirile de sarbatori. Va dati intalnire cu cineva care inseamna mult pentru voi si veti lua o decizie referitoare la locul in care veti petrece sarbatorile.
CAPRICORN
O s-aveti timp atat de obligatiile contractuale, la job, cat si de cele familiale, sa acoperiti toate zonele, sa fie toata lumea multumita. Se poate sa plecati intr-o deplasare ca sa rezolvati o problema de serviciu si-o sa profitati de ocazie sa luati o gura de aer.
VARSATOR
O confirmare de la vreo agentie de turism, ca vi s-au rezervat bilete de cazare, de transport, si e bine sa verificati la sange – sa nu se strecoare vreo incurcatura. Un posibil partener de afaceri va propune o afacere, pe termen lung si daca e in avantajul vostru n-o sa mai stati pe ganduri.
PESTI
Va pot intra niste bani si sa achitati toate datoriile sa intrati in noul an fara vreo restanta – iar daca luati si o prima o sa aveti de cadouri. Se observa o cheltuiala, pentru o rata si pentru un tratament pe care trebuie sa-l faceti, sa va insanatositi.

Sursa: http://stirileprotv.ro