Tags

Related Posts

Share This

Azi 15 August 2014

Poate lasam crisparea la o parte si ne dam voie s-o pornim la drum, sa ne incarcam sufleteste cu un aer proaspat. Vibratia zilei este 6 si armonia de pe cer o sa fie si in sufletul nostru.
BERBEC
Scoateti din banii de la secret, sa le faceti o surpriza alor vostri, sa va duceti, in cele din urma, la un botez, sa le faceti o bucurie si parintilor acelui bebelus si familiei voastre. O intalnire cu cineva care va face ochi dulci si caruia sau careia o sa-i raspundeti in acelasi stil.


LEU
Oferte de munca, poate vi se propune si un post de conducere, sa va impuneti cu toata forta personalitatii voastre, acum mai mult ca oricand.Se poate sa plecati pe undeva in vacanta, poate zburati cu avionul spre o insula exotica, oricum pare ceva inedit.
FECIOARA
S-ar putea sa recuperati o suma de bani si sa va miscati zilele astea, sa dati o fuga prin imprejurimi sa va luati diverse lucruri pentru casa. E momentul sa reparati o relatie amicala sau de familie, cu rudele apropiate ca sa aveti sufletul usor.
BALANTA
Se aduna rude, prieteni, sa plecati intr-o excursie, poate e vreo aniversare, un eveniment de la care n-ati vrea sa lipsiti. O sa va caute cineva care va iubeste si vrea sa va aiba prin preajma, sa construiti un viitor impreuna.
SCORPION
Poate veti cauta o tinuta speciala pentru festivitatea la care veti ajunge maine, poimaine si se poate sa se desfasoare si in alt colt de tara. In plimbarile voastre s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana la care veti descoperi mai toate calitatile la care visati sa le aiba viitorul partener de viata.
SAGETATOR
O cununie religioasa va face sa va suiti la volan si s-o porniti spre o destinatie mai indepartata, poate se casatoreste vreo ruda sau botezati un copil. O invitatie speciala la o expozitie, un concert, la cinema sau la o cina romantica sub clar de luna.
CAPRICORN
Se poate s-o luati din loc, la invitatia cuiva, chiar daca v-a luat pe nepregatite si sa petreceti macar trei sferturi din zi intr-o statiune de agrement, daca nu mai mult. Un invitat special de la drum si o sa colindati prin locurile preferate sa evocati acele amintiri comune.
VARSATOR
Program de vizite, plimbari, o sa interactionati cu lume multa, poate si pentru ca veti fi prezenti la o serie de manifestari artistice, de ordin sportiv. O iesire in doi ar face lumina in cadrul relatiei voastre sentimentale si ati pune capat tuturor indoielilor.
PESTI
O sa va faceti timp si pentru activitati gospodaresti si pentru miscare, distractie, sa folositi la maximum timpul comun cu al celor din familie. Poate le pregatiti copiilor un mini party, ii duceti la piscina, la niste locuri special amenajate, in oraselul copiilor, la zoo.

Sursa: http://stirileprotv.ro