Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 Noiembrie

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
– Un proiect care poate intra, de-acum încolo, în linie dreaptă şi să vă asiguraţi un venit constant s-aveţi de rate şi facturi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic SĂGETĂTOR
– O să combateţi nişte zvonuri la adresa voastră, o să ştiţi cum să vă apăraţi şi să vă vedeţi în continuare de treburile voastre.


Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
– Se poate să reluaţi o colaborare şi să vă mobilizaţi să iasă totul perfect, să fie ceva de calitate şi mai ales de durată – s-aveţi de unde să luaţi bani.
Horoscop Neti Sandu Zilnic VĂRSĂTOR
– Nişte bani de la care vă luaserăţi gândul apar sau măcar aflaţi în ce zi o să-i luaţi ceea ce înseamnă că îi veţi primi sigur.
Horoscop Neti Sandu Zilnic PEŞTI
– O să completaţi formalităţi de înscriere la o bursă, fie şi în străinătate sau ca să petreceţi un sejur în afară, în week-end sau de sărbători.
Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
– Vi se poate aproba un credit bancar sau vă reuşesc orice alte demersuri care ţin de banii pe care-i meritaţi şi de la care, normal, n-o să faceţi rabat.
Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
– Reapare cineva care va ofertează cu un job pe care, poate, de data asta nu-l refuzaţi, mai ales dacă e în timpul vostru liber şi vor fi nişte bani în plus.
Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
– V-au rămas nişte lucruri nefinalizate la serviciu şi o să daţi zor să le duceţi la bun sfârşit – să vă luaţi banii şi să demaraţi şi un proiect cu care să daţi lovitura.
Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
– Se poate să vă apucaţi de un sport sau să reînnoiţi un abonament la sală, la nişte proceduri de refacere a tonusului muscular şi care să v-ajute să vă destindeţi cu totul.
Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
– O să investiţi nişte bani în renovarea casei sau faceţi unele îmbunătăţiri, luaţi mobilă, aparatura, reparaţi nişte instalaţii ca să fie totul funcţional.
Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
– Se poate să vă fie răsplătite nişte eforturi şi să căpătaţi o funcţie, să vi se acorde o gradaţie, să vă bucuraţi de un plus de prestigiu.
Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANŢA
– O să bateţi pe la nişte uşi ca să luaţi semnături, avize, aprobări, să încasaţi banii de care aveţi mare nevoie şi să scăpaţi de un mare stres legat de bani.