Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 Mai 2015

Berbecii isi pot intalni astazi sufletul pereche, iar Varsatorii isi fac planuri de weekend.Am putea aduce un plus de luminozitate in viata noastra de zi cu zi, in cea de cuplu, in relatiile cu cei din jur, ca sa facem macar tot ce depinde de noi, daca nu putem lua decizii in contul altora.

Horoscop 2015 BERBEC – Va puteti intalni sufletul pereche, un om cu care sa impartasiti bune si rele, sa va asezati la casa voastra si sa aveti copii. Or sa va scoata diseara niste prieteni la o reuniune deconectanta si poate alegeti si o destinatie de weekend.

Horoscop 2015 TAUR – E momentul sa va reinventati, sa incepeti un proiect in care sa va implicati cu totul si sa relationati cu oameni care sa lucreze cot la cot cu voi, sa faceti un lucru de calitate. Poate-i somati pe cei care au sa va inapoieze niste bani sa nu invoce niciun motiv sa nu vi-i dea, sa recuperati ce-i al vostru.
Horoscop 2015 GEMENI – Ati putea sa dati si voi un refresh activitatii de la slujba, sa veniti cu idei noi, sa va oferiti o sansa de promovare si ca sa castigati mai multi bani. Relatia voastra sentimentala va cunoaste un reviriment care-o sa va imprime o mare pofta de viata, datorita cuiva anume.
Horoscop 2015 RAC – O stare de spirit mult mai buna decat de obicei, poate aflati o veste buna sau prezenta cuiva o sa va faca sa intelegeti cat de iubiti sunteti. O problema de sanatate erodeaza intr-o oarecare masura si o sa fie nevoie sa dati pe la doctor, sa faceti si niste analize medicale.
Horoscop 2015 LEU – Va coopteaza niste parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect care v-ar ajuta sa patrundeti si in alt mediu social si, practic, ati ridica stacheta. Or sa va intre niste bani si o s-aveti de cheltuiala zilele astea, daca plecati si in weekend, s-ar mai gasi ceva maruntis.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa duceti munca de lamurire cu colegii, sa lucrati in stilul vostru, fara sa faceti vreun rabat de la calitate si s-ar putea sa-i convingeti. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ar pune capat unor tensiuni care va tin la distanta unul de celalalt.

Horoscop 2015 BALANTA – Poate organizati o iesire la padure, la mare, de maine incolo, si-i anuntati pe prieteni, cautati cazare, vedeti si cu ce va deplasati intr-acolo. Poate va iese-n cale cineva cu care o sa va-ntelegeti de minune si veti trai o frumoasa poveste de dragoste.
Horoscop 2015 SCORPION – Un drum la banca v-ar scapa de niste angoase legate de plata ratelor si ati gasi o solutie salvatoare, sa nu trebuiasca sa mai faceti inca un credit. Va puteti trezi cu un supliment salarial, o recompensa baneasca si o sa strangeti un capital.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Puteti semna acte, sa dati drumul unei afaceri, sa va ocupati de niste aspecte care tin de scoala voastra sau a copiilor, e momentul unor definitivari. O sa primiti ceva in dar de la cineva care va iubeste si o s-aveti si voi un gest de raspuns, pentru ca sentimentele sunt reciproce.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O sa va impuneti punctul de vedere intr-o chestiune care tine de viata personala si cei din familie or sa fie de acord si atmosfera de-acasa va fi armonioasa. Se observa niste bani si cheltuieli dar o sa va echilibrati din punct de vedere financiar la primul salariu.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate va faceti program de activitati deconectante, tot vine weekend-ul si plecati intr-o excursie sau rezervati doua, trei ore un teren de sport sa faceti miscare. Ati putea lamuri o poveste sentimentala, sa spuneti lucrurilor pe nume ca sa puteti depasi un moment de deruta.
Horoscop 2015 PESTI – E posibil s-aduceti unele imbunatatiri in locuinta, sa schimbati mobilierul, sa transformati o camera de zi in birou, ca sa aiba copiii unde sa-si faca lectiile. Un semn de viata de la cineva care vrea sa va vedeti maine, poimaine si fixati o zi dupa cum va convine si voua.

Sursa: http://stirileprotv.ro