Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 Mai 2013

BERBEC
Vi se poate mari salariul sau doar luna asta sa castigati mai multi bani, dupa care, doar proiectele particulare va pot suplimenta veniturile.

TAUR
Va reusesc initiativele si ar fi bine sa profitati de conjunctura, sa bifati cateva succese, sa va luati un job, sa primiti acei bani pe care-i asteptati cine stie de cand.

GEMENI
Se contreaza o suma de bani care v-ar scoate dintr-o incurcatura cu ratele, facturile si o sa va descurcati fara probleme, pentru c-or sa va mai intre si alti bani in continuare.

RAC
Intalnire importanta, poate-aveti de semnat un act, sa obtineti o aprobare, sa dati un examen, un interviu sau se pronunta o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra.

LEU
Sefii se considera multumiti de prestatia voastra, poate va dau o prima, o marire de salariu sau va plaseaza intr-un post-cheie si o sa vi se potriveasca postura.

FECIOARA
Ati putea pleca intr-o deplasare si sa rezolvati treburi de serviciu, sau sa va luati bilete, la un pret convenabil, intr-o statiune de agrement ca sa plecati in concediu.

BALANTA
S-au adunat niste maruntisuri pe care ar fi bine sa le rezolvati din mers, sa lichidati restantele si-apoi sa va apucati de un proiect nou-nout.

SCORPION
Posibila negociere si o sa fim prompti in replica sa nu se treaca peste cuvantul vostru, sa vi se respecte preferintele, ma rog conditiile.

SAGETATOR
Un proiect nou la orizont, formati o echipa de succes si va apucati de treaba, sa nu fructificati fiecare clipa, sa va adjudecati un succes.

CAPRICORN
O confirmare dintr-un birou de sef si o sa stiti ce-aveti de facut in continuare, la ce sa va asteptati, referitor la bani si la zilele de vacanta pe care le veti primi in plus.

VARSATOR
O sa va acordati mai mult timp sa va relaxati, sa desfasurati activitati din zona creativa, poate iesiti impreuna cu copiii sau cu fiinta iubita.

PESTI
Se pare c-o sa treceti cu bine de un examen, o sa faceti progrese la slujba, la scoala, o sa fie altfel, decat pan-acum, se-anunta castiguri.