Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 Iunie 2013

BERBEC – Poate dati tonul unei excursii, sfera deplasari este activata si va reusesc initiativele de acest gen, chit ca va duceti pana in localitatea vecina

TAUR – O sa fiti acaparati de treburi gospodaresti, poate faceti niste reparatii capitale, montati ceva aparatura si o sa fie solicitant, nemaivorbind de banii cheltuiti.

GEMENI – In afara unor chestiuni legate de job ar mai fi cateva probleme pe-acasa de rezolvat, in fuga, ca sa puteti pleca spre o zona de agrement, sa va distrati pana duminica.

RAC – Aveti o buna sustinere astrala si-ar fi bine s-aveti curaj sa initiati un proiect, sa dati concurs pentru ocuparea unui post mai bine platit, sa faceti niste achizitii.

LEU – O sa acceptati o munca in particular daca simtiti ca de-acolo pot veni bani, macar asa, in timp, daca nu de la bun inceput.

FECIOARA – Se poate sa luati un examen, sa treceti de un interviu si sa obtineti un job, sa fie o recunoastere a calitatilor dobandite in timp, pe bancile scolii.

BALANTA – Va parvine o confirmare de la destinatia la care vreti sa ajungeti, la mare, la munte sau la niste prieteni care v-asteapta la un gratar azi-maine.

SCORPION – Demersurile care tin de bani va reusesc cu conditia sa va-ncadrati in programul de lucru al celor de la care aveti nevoie de aprobari, stampile, semnaturi.

SAGETATOR – Poate va-nscrieti in audienta sa va prezentati luni cu jalba-n protap la sefi sa le cereti cate ceva care v-ar fi util la serviciu.

CAPRICORN – Ca sa economisiti niste bani poate luati cu reducere o aparatura casnica sau cumparati in rate tot ce-aveti nevoie, sa nu se simta la buzunar.

VARSATOR – Se poate sa primiti ajutor din partea cuiva care sesizeaza ce v-ar prinde bine si se ofera sa va sprijine si-asta o sa va-ncante.

PESTI – Dati dovada de o mai buna inspiratie, o sa puteti avansa cu munca la un proiect artistic sau la ceva care v-ar pune in lumina toate talentele.