Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 Iulie 2014

Horoscop zilnic 14 iulie 2014. Varsatorii au reusite in afaceri si primesc compensatii banesti
BERBEC – O sa va sustineti punctul de vedere in cazul unor negocieri si ati mai putea ceda pe ici, pe colo, doar in masura in care n-o sa va afecteze prea mult la bani. Un eveniment de familie o sa va acapareze cu totul si veti avea la dispozitie cateva zile sa puneti totul la punct.

TAUR – O relansare, printr-un proiect de ultima ora, poate v-ati schimbat stilul si o sa fie bine primit si o sa dati si de niste sponsori cu dare de mana. Cineva din trecutul sentimental revine si o sa puna capat suferintei din dragoste, daca va mai iubiti, doar asa.
GEMENI – Un fler teribil in afaceri, va orientati frumos si o sa prindeti un proiect care sa v-aduca bani si mai mult prestigiu. Puteti avea noroc de niste bani, pot fi si din urma si sa aveti cu ce sa dati o raita prin oras, chit ca faceti doar piata.
RAC – Se petrec lucruri noi, intrati in afaceri, dezvoltati niste proiecte care va conduc spre succes, e momentul sa va reinventati, universul conspira la realizarea voastra. O sa beneficiati de niste avantaje si va veti descurca mai usor decat in ultima perioada.


LEU – Se poate sa lucrati cu alti oameni, intr-o echipa diferita si e posibil sa luati mai multi bani decat pana acum si sa fie un crescendo pana la anul. Va scoate cineva la o plimbare, poate n-ati apucat in week-end sa va vedeti si-o sa aflati si de ce, care-a fost cauza.
FECIOARA – Un program incarcat, s-or fi adunat cam multe si a sosit scadenta, ori fi si unele neprevazute iar daca mai plecati si in concediu trebuie sa fiti cu toate la zi. Vi se poate da ok-ul pentru un job sau o functie, se-anunta o reusita, dupa indelungi asteptari.
BALANTA – Se poate sa fiti invitati la un casting, sa va duceti la un examen, sa aveti de unde sa castigati bani in plus in perioada asta. Puteti primi bani, bonuri valorice, alt gen de recompensa baneasca si sa fie o usoara relaxare financiara.
SCORPION – Or sa va fie rasplatite eforturile din ultima vreme si poate vi se dau mai multi bani la serviciu sau in particular, daca aveti vreo colaborare. Se poate sa vina cineva in vizita diseara si sa-i cereti o parere despre un proiect de afaceri sau referitoare la viata personala.
SAGETATOR – Se-anunta un succes in sfera profesionala, poate capatati o pozitie care sa va puna in relatie cu oameni sus pusi cu care sa formati o echipa puternica. Reuniune amicala, poate iesiti la vreo cafea, sau sa practicati un sport de agrement, sa va destindeti.
CAPRICORN – Rulati banii din cont, scoateti dobanda, ii schimbati in alta moneda, poate, ca s-aveti pentru o plecare in concediu sau pentru altceva. Un gest de dragoste, de apreciere, din partea cuiva, poate fi o invitatie la malul marii, in week-end sau in vacanta.
VARSATOR – O reusita in afaceri, va asociati cu niste oameni care vor munci cu seriozitate si o s-aveti si in continuare un salariu asigurat. Bine-ar fi sa va cereti banii pe care nu i-ati luat la timp ca sa-i primiti macar pana vineri, daca nu se poate chiar azi.
PESTI – Se petrec lucruri noi in viata voastra, poate va cultivati un talent sau ii inscrieti pe copii la un club, pe perioada verii, sa va deconectati. Se poate reaprinde flacara iubirii si sa va refaceti o casnicie sau sa faceti pasul spre intemeierea unei familii.

Sursa: http://stirileprotv.ro