Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 Decembrie

SĂGETĂTOR
O definitivare – vi se legalizează un act, primiţi un accept, bani, puteţi începe o viaţă nouă, vă schimbaţi locuinţă, vă luaţi altă maşină.

CAPRICORN
Se întrevăd noi posibilităţi de a mai face rost de bani dintr-o sursă suplimentară şi să devină permanenta, chit că din ianuarie.

VĂRSĂTOR
Vi se dau mai mulţi bani, salariul, plus prima de Crăciun, or fi şi bani din urmă pe care nu i-aţi luat la timpul potrivit şi o s-aveţi de cheltuială.

PEŞTI
Încep să vină banii – se văd efectele cererilor pe care le-aţi înaintat şefilor sau celor de la banca – să vi se regleze situaţia financiară până la sfârşitul anului.

BERBEC
Se rezolva o serie de lucruri care v-au ţinut pe loc şi o să căpătaţi o lejeritate în mişcare – veţi rezolva diverse alte aspecte – în cascadă.

TAUR
Poate se oferă cineva să v-ajute la treabă, să pregătiţi o masă festivă pentru un sărbătorit, oricum, o să vă ia prin surprindere gestul cuiva.

GEMENI
Un câştig, încasaţi o sumă importantă de bani, faceţi o achiziţie costisitoare dar care să fie la reduceri în perioada asta.

RAC
O să-i puteţi aborda pe nişte colaboratori, parteneri de afaceri, să urgentaţi demersurile unor parteneri de afaceri, să urgentaţi demersurile unui proiect, să vă luaţi şi banii până de Crăciun.

LEU
O să le daţi o mână de ajutor unor colegi care se afla în impas, or fi probleme personale, nu neapărat de serviciu şi o să aveţi parte de mulţumire sufletească.

FECIOARĂ
Demersurile care ţin de casă vă reuşesc, o să le faceţi şi părinţilor cumpărături sau unor persoane mai în vârstă la care ţineţi foarte mult.

BALANŢA
E posibil s-aveţi parte de surprize plăcute, să luaţi bani, să vă-ntâlniţi cu prietenii, să desfăşuraţi o activitate de grup – să vă simţiţi în elementul vostru.

SCORPION
Vă pot intra bani fie de la serviciu, fie din colaborările care-au mers bine în ultima vreme şi o s-aveţi cu ce să umpleţi cămara şi să luaţi cadouri.