Tags

Related Posts

Share This

Azi 14 August 2014

Sa ne-asteptam la provocari, sa fim pe receptie, ca sa nu treaca sansele pe langa noi si sa ratam un job, o achizitie sub pretul pietei, o afacere cu care-am putea da lovitura.
BERBEC
O preocupare de grup promite sa v-aduca un succes neasteptat, bani si oportunitati sa v-alegeti diverse colaborari. O sa primiti un accept, luati un examen, treceti cu bine de un interviu si o sa intrati intr-o alta etapa de lucru.


LEU
Intalnire de afaceri, puneti la cale un proiect de la care asteptati o suma importanta de bani si o sa negociati cu cei implicati in afacerea respectiva sa obtineti ce v-ati propus. Se pare c-o sa intrati in audienta pentru o aprobare, un job, sa rezolvati o chestiune foarte serioasa.
FECIOARA
Puteti avea noroc de niste bani, asta dupa o serie de interventii pe la diversi debitori ca sa nu va mai amane cu returnarea banilor. Posibila deplasare ca sa le dati de capat unor probleme de serviciu si poate completati cu o zi, doua o minivacanta sa va si destindeti.
BALANTA
Va pregatiti de o noua etapa in care sa va faceti cunoscute calitatile si o sa va treziti cu oferte de munca, fie si de colaborare. Vi se propune ceva de lucru in particular si o sa fie un castig care va creste cu timpul, ca n-or fi fonduri de la bun inceput.
SCORPION
Sunteti in carti pentru o posibila promovare, puteti primi si o functie sau cine stie ce recompense banesti pentru pricepere si constanta in munca. Din banii pusi deoparte o sa luati ceva de care aveti mare nevoie – pare sa fie o urgenta, ceva de care au nevoie copiii.
SAGETATOR
O agenda incarcata si un ritm accelerat, poate plecati in concediu si vreti sa puneti totul la punct, sa nu existe riscul sa va cheme din vacanta pentru vreo treaba nerezolvata. Se poate sa obtineti niste bunuri, sa vi se recunoasca niste drepturi fara sa ajungeti la tribunal, ca totul o sa decurga de la sine.
CAPRICORN
Se poate s-aveti de lamurit o problema financiara, faceti un drum la banca, va consultati cu cei de pe-acolo si se pare c-o sa luati cea mai inteleapta decizie. O sa luati niste bani, dar aveti si plati de facut. Ideea e sa nu incasati vreo penalizare, de-aia atata graba.
VARSATOR
Posibile noutati de la locul de munca si o sa va straduiti sa dati toata masura valorii voastre ca sa convingeti de la bun inceput sefimea sa voteze cu voi. O sa puteti fi platiti conform unei diplome si sa aduceti mai multi bani la bugetul familiei.
PESTI
O sa faceti un efort financiar sa platiti un abonament la o sala de sport, la piscina, sau sa va cultivati niste aptitudini la un club, la niste cursuri de vara, pe undeva. Se pare c-o sa fie mai mult de munca la serviciu, nu numai in perioada asta, ci timp de vreun an de zile.

Sursa: http://stirileprotv.ro