Tags

Related Posts

Share This

Azi 13Ianuarie 2015

Horoscop zilnic 13 ianuarie 2015. Astazi, Leii intalnesc persoana cu care se vor casatori, iar Pestii castiga bani
BERBEC – Sunteti pe punctul de a iesi la rampa cu ceva nou care sa v-aduca faima si o sa va sporiti veniturile daca veti profita de conjunctura respectiva. Se poate sa luati o decizie referitoare la un credit bancar, pe care-l veti cere ca sa va luati casa ori masina.

TAUR – O sa dati curs unei oferte de job ca sa va suplimentati veniturile, sa va puteti descurca mai usor cu cheltuielile casei, sa mai dati niste greutati jos de pe umeri. O invitatie la un spectacol, la o cafea, sa schimbati impresii cu prietenii, sa va gasiti locul vostru in cadrul grupului.
GEMENI – Se pare c-o sa depasiti cu bine o situatie, posibil delicata, se vor gasi oameni care sa v-ajute si-o s-aveti si voi prezenta de spirit. Se poate sa va scoata cineva la masa in oras, oricum, aveti o dispozitie de iesit la plimbare ca sa va destindeti, sa luati aer curat.
RAC – O sa puteti fructifica o situatie mai veche, sa prelungiti un contract, sa dezvoltati o afacere, sa faceti cumva sa sporiti veniturile pana la primavara. Se poate sa va treziti cu un musafir care sa vina cu vesti incitante si sa va induca acel optimism de care aveati nevoie.
LEU – Un raspuns afirmativ din partea unei comisii care v-a dat ok-ul pentru un job sau un transfer in alta grupa de studiu si va aflati intr-un crescendo. Apare cineva in viata voastra sentimentala si-o sa intrati intr-un ritm alert de viata care poate duce si la casatorie.

FECIOARA – O sa puteti regla o situatie mai veche si sa va luati banii, sa-ncepeti un nou proiect care sa v-aduca beneficii in cea de-a doua parte a anului. Cu toate c-aveti cate ceva sa-i reprosati fiintei iubite o sa fiti mai ingaduitori ca sa domneasca armonia in relatia voastra.
BALANTA – Va convoaca un partener de afaceri la treaba, se contureaza un proiect care sa v-aduca bani si usi deschise de-aici incolo. O sa reveniti la sentimente mai calde, fierbinti chiar, fata de cineva care disparuse o vreme, din viata voastra.
SCORPION – S-ar putea sa va apucati de niste lucrari in locuinta sau duceti masina la reparat, in service ori vine un prieten si v-ajuta s-o puneti la punct sau s-o vindeti. O sa intrati, poate, in banii de la saltea, sa le luati alor vostri ceva pentru casa ori poate sa-i scoateti in oras pe undeva.
SAGETATOR – Poate va bate gandul sa va duceti la niste cursuri cu profil tehnic, sa va luati carnet de conducere, poate sau sa va initiati intr-un domeniu. E posibil sa va ia prin surprindere atitudinea fiintei iubite si sa vedeti cu alti ochi viitorul relatiei.
CAPRICORN – Posibile noi provocari, veti da concurs pentru un post de conducere, iar in cel mai fericit caz o sa fiti numiti intr-o functie, fara concurs. Poate va orientati spre alt serviciu mai bine platit, ca s-aveti timp si pentru familie sau activitati extraprofesionale.
VARSATOR – Apar cheltuieli neprevazute sau or fi taxe, impozite, asigurari, pe care le platiti la inceput de an si va trebui sa scoateti mai multi bani din buzunar. O veste buna de la cineva care vrea sa va-ntalniti, e an bun de casatorie, asa ca evaluati-va sentimentele.
PESTI – Un castig, pot fi bani, un proiect care-a primit ok-ul si o sa-i convingeti pe sefi ca sunteti cei mai buni si de-aici vin si banii de-acum incolo. O chestiune de suflet va rascoleste si lucrurile se pot clarifica fie in weekend, fie chiar diseara, daca puneti punctul pe “i”.

Sursa: http://stirileprotv.ro