Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 Octombrie 2014

Varsatorii pot primi o bursa de studiu in strainatate, in timp ce nativii in Rac ar putea semna un contract de vanzare-cumparare.
BERBEC
Poate veti relua bunul obicei sa iesiti la sfarsit de saptamana, cu prietenii, pe undeva, intr-o zona de agrement si faceti de pe-acum rezervarile.

TAUR
E bine sa va apucati de luni, asa, de treburile casnice, poate zugraviti, va schimbati mobilierul, puneti muraturi sau construiti ceva prin curte, pe langa, un garaj poate.
GEMENI
O sa va-ndurati sa cheltuiti si pentru sufletelul vostru niste bani ca sa cultivati un talent, sa faceti si ce va place, nu numai ce trebuie, sa va si destindeti.
RAC
Va puteti interesa de o vanzare cumparare – poate apelati la o agentie imobiliara, va uitati pe net la oferta pieteti si treceti la fapte – va consultati si cu familia, inainte.

LEU
Emotii c-aveti examen la slujba, la scoala, si o sa treceti cu bine in etapa superioara, sa urcati in clasament – puteti ajunge pe prima pozitie, chiar.
FECIOARA
Se observa bani, de luat si de dat, si se pare c-o s-aveti cu ce sa iesiti azi, maine, pe la mondenitati, sau la o cafea in oras cu prietenii sau cu colegii
BALANTA
O sa puteti duce la bun sfarsit tot felul de probleme mai mici, mai mari, care v-au stat pe creier de multa vreme si-abia cum se vor rezolva, cu ajutorul lui Mercur, retrograd.
SCORPION
E momentul sa va ocupati mai mult de voi, sa va-ngrijiti, va duceti la doctor, la o sala de fitness, sa practicati un sport pentru tonus si sa va compuneti un alt look.
SAGETATOR
Interactionati frumos, cu partenerii de afaceri, cu sponsorii, sa puneti la punct o strategie de afaceri, sa faceti progrese in cariera, la slujba.
CAPRICORN
Poate faceti un efort sa-i convingeti pe sefi sa va acorde un supliment salarial, sa va aprobe un transfer dintr-un departament in altul sau sa treceti pe alta tura.
VARSATOR
Se poate sa va treziti cu o oferta de lucru in strainatate si sa va-ncante ideea, iar unii dintre voi poate veti primi o bursa de studii tot asa, peste hotare.
PESTI
O sa va faceti, poate, alte socoteli cu banii din cont si mai cereti un credit sau ii investiti pe cei pe care-i aveti ca sa sporeasca, sa lucreze ei pentru voi.
Vibratia zilei: E bine s-o pornim de luni asa, sa lichidam toate restantele, sa profitam de faptul ca mercur e retrograd si vrea sa ne achitam de toate obligatiile ca sa putem incepe o viata noua, pe care s-o punem pe curat!

Sursa: http://stirileprotv.ro