Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 Noiembrie 2014

Taurii si-ar putea schimba locul de munca, iar Leii primesc un cadou
BERBEC
Poate cereti un credit ca sa va cumparati ceva pentru care salariul va e insuficient si o sa va organizati altfel banii de-acum incolo, sa va puteti descurca rezonabil. O sa descoperiti niste proceduri medicale care sa va scape de niste dureri si o sa va recapatati tonusul de altadata.

TAUR
O sa renegociati un contract, asta numai daca sunteti multumiti de felul in care merg lucrurile, pentru ca altminteri s-ar putea s-o virati spre alt serviciu. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita v-ar consolida relatia de cuplu si v-ar face stapani pe situatie.
GEMENI
Poate intrati in audienta la sefi, autoritati sa le cereti acei bani de care-aveti nevoie sa sporiti confortul acasa ori sa plecati intr-o binemeritata vacanta. O sa va invite cineva la masa, la un eveniment monden, poate, si o sa luati pulsul societatii, o sa va prinda bine.
RAC
O sa faceti echipa cu cineva care si-a facut timp ca si voi sa desfasurati o activitate de timp liber si sa petreceti mai multe ore cu familia, cu copii. Fiinta iubita isi manifesta sentimentele pe care le are fata de voi si poate va indreptati spre o casatorie.
LEU
Poate dati o raita pe la magazine sa luati diverse lucruri, in rate, pentru casa ori pentru familie – piese vestimentare, lucruri utile pentru copii. E posibil sa primiti un cadou sau niste bani, ca sa va luati voi ce va place, cu si fara un prilej anume.

FECIOARA
O s-aveti rezultate bune la scoala, puteti trece chiar la un nivel superior si sa luati si o bursa, unii dintre voi, daca intruniti conditiile necesare. Poate va trebui sa fiti mai ingaduitori cu fiinta iubita, sa mai lasati criticile, macar pentru o vreme, sa detensionati atmosfera de-acasa.
BALANTA
E posibil sa castigati bani din surse colaterale si sa fie niste luni banoase de-aici incolo si chiar mai mult de-atat, daca va tineti de treaba, c-o sa fie greu, totusi. O iesire in lume, diseara, v-ar reconecta la viata sociala si ati cultiva acele relatii care se racisera in timp.
SCORPION
O sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus pe niste taxe, impozite sau ca sa duceti masina la reparat, daca nu cumva o sa va luati alta noua. Se contureaza o reusita de grup si o sa aveti succes si in continuare, daca metineti stacheta sus.
SAGETATOR
Se pare c-o sa va luptati pentru drepturile cuvenite si o sa si invingeti, cu conditia sa fiti diplomati ca sa nu degenereze totul intr-o cearta, un conflict. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita v-ar reda increderea in viitorul relatiei, ca se indreapta spre ce aveti voi nevoie.
CAPRICORN
Reuniune cu prietenii pe care nu i-ati mai vazut de mult si o sa puneti la cale un eveniment care sa va adune pe toti pe o scena, intr-o sala de sport, de conferinte. Poate va mutati in casa noua sau abia acum incepeti lucrarile de reparatie, de constructie si-o sa fie santier o vreme.
VARSATOR
E posibil sa incasati niste bani. In plus, poate vi se platesc orele suplimentare, munca in paralel la alt proiect, pentru unii dintre colegii vostri. O problema de sanatate poate deranja pe ici, pe colo, dar scapati usor, fara o interventie medicala.
PESTI
O sa fie si in continuare mai mult de lucru la serviciu si poate o sa primiti aprecieri din partea sefilor cu promisiunea de a vi se mari salariul. Poate stabiliti impreuna cu prietenii traseul excursiei din week-end sau locul de intilnire ca sa faceti miscare.