Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 Martie

Pesti-un contract se poate semna , poate cu unele îmbunatăţirii pe ici pe colo dar nimic spectaculos din punct de vedere financiar.
Berbec– în continuare ,de sănătate trebuie să vă ocupaţi să nu se cruncizeze vreo afecţiune şi să aveţi de tras după aceia.
Taur – poate puneţi la cale un eveniment festiv în weekend şi o să vă ocupaţi de pregătire, aprovizionare ,ornamente, convocarea invitaţiilor.
Gemeni – o invitaţie în oraş, poate e o expoziţie , un târg de produse preferate ,sau vă duceţi la film.
Rac – se poate să vă luaţi bilete dacă nu aţi făcut-o deja, să plecaţi în vacanţă şi să beneficiaţi de nişte reduceri.
Leu – poate veţi autentifica un act la notar ca să puteţi vinde, cumpăra o locuinţă sau un teren, o maşină.
Fecioara – cu partenerul de viaţă o să ajungeţi la un consens şi o să fiţi cu un pas mai aproape de o căsătorie dacă asta vă doriţi.
Balanţa – o problemă de familie trebuie rezolvată şi să le faceţi pe plac alor voştri părinţi, socrilor poate are legătură şi cu copii.
Scorpion – se poate să aflaţi vestea că veţi deveni părinţi s-au că în familia voastră se va naşte un copilaş , oricum veţi avea un motiv de bucurie.
Săgetător – din fundul de rulment al familiei o să scoateţi nişte bani pentru medic, reţeta chit, că este vorba de sănătatea al cuiva din familie.
Capricorn – o să primiţi un răspuns afirmativ la interviul pentru un job , o slujbă în străinătate şi puteţi începe o viaţă nouă.
Vărsător – poate va trebui să duceţi maşina în servise şi să vă coste toată distracţia asta, să scoateţi din fondul de rezervă al familie.Situaţii neprevăzute