Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 Mai 2015

Sagetatorii au succese pe toate planurile, iar Racii isi rezolva prolemele de cuplu.O sa ne dam tot interesul sa obtinem niste lucruri pentru care luptam de multa vreme si o sa putem avansa spre alt nivel profesional, personal sa ne autodepasim.
Horoscop 2015 BERBEC – Va consultati cu partenerii de afaceri sa fiti intr-o sincronizare perfecta, sa va puteti lua banii la timp ca sa platiti rate, facturi si tot ce trebuie. Poate va trebui sa recurgeti la o inginerie financiara ca sa aveti bani pentru reparatia masinii, sa luati vreo piesa noua sau altceva.

Horoscop 2015 TAUR – Va asociati cu niste oameni care stiu bine meserie si veti lucra la un proiect care v-aduce bani si v-ar propulsa in cariera si-ar conta la CV. O sa puteti pune in aplicare o idee, dati drumul unui proiect, si-o sa vi se deschida o noua perspectiva in afaceri.
Horoscop 2015 GEMENI – Ati putea face rost de niste bani, poate luati un imprumut de la banca si dati avansul pentru o casa ori ca sa mai cumparati cate ceva pentru confortul alor vostri. Intalnire cu cineva care simte si gandeste ca voi, va fi o chimie care-o sa v-apropie, si se intrevede o relatie.
Horoscop 2015 RAC – O sa puteti duce la bun sfarsit unele probleme care tin de casa, de familie, poate va interesati de situatia scolara a copiilor, de tabara in care-i veti trimite. Se poate regla o chestiune care tine de relatia de cuplu si o sa domneasca si la voi armonia de-aici incolo.
Horoscop 2015 LEU – Pot veni bani de la serviciu, dar si partenerul de cuplu s-ar putea s-aduca un surplus financiar cu care sa luati tot ce aveati nevoie pentru casa si familie. Va parvine un raspuns de la o institutie careia i-oti fi cerut sa va recunoasca niste drepturi, sa vi se mai deschida si alte usi.
Horoscop 2015 FECIOARA – Sunt ceva schimbari la serviciu si o sa puteti primi noi responsabilitati, sa fiti numiti, chiar, intr-o functie in care sa va puneti in evidenta calitatile. O invitatie in oras, poate face un coleg cinste cu o cafea, va duceti la un film sau sa va puneti la curent cu noutatile.

Horoscop 2015 BALANTA – Ati putea legaliza o situatie care tine de scoala, de confirmarea unui statut si sa luati banii pe care-i meritati, sa fiti la inaltime. O reuniune amicala, poate puneti la cale o excursie la sfarsit de saptamana si faceti rezervari la hotel, tren, avion, autocar.
Horoscop 2015 SCORPION – Poate cereti o refinantare sau o scutire de rate, pentru o luna, doua, pana va mai redresati cu banii, sa mai respirati un pic. Se poate sa intrati in audienta la sefi ca sa va sustineti o cauza, sa cereti o favoare, niste inlesniri sau niste explicatii.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Sunteti in forma, aveti idei, vreti sa-ncepeti lucruri noi si conjunctura e favorizanta, totul e sa pastrati ritmul, sa puteti duce lucrurile la bun sfarsit. O aparitie – surpriza, in viata voastra si poate rescrieti o poveste de dragoste, care sa iasa ca lumea, de data asta.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Pot aparea noi cerinte la serviciu, la scoala, si e bine sa va mobilizati serios ca sa va pliati pe intentiile de moment, sa puteti spera la o promovare. O sa rezolvati o problema care tine de locuinta, mai construiti o anexa, mobilati interiorul, zugraviti.
Horoscop 2015 VARSATOR – Va trec niste bani prin mana si o sa platiti datoriile, in primul rand, dupa care o sa dati o raita pe la magazine sa faceti aprovizionarea. O sa reluati o discutie pe marginea unei colaborari de care pareti incantati – intoarceti situatia pe toate fetele dupa care dati raspunsul.
Horoscop 2015 PESTI – Puteti apela cu incredere la unii dintre prieteni care vor sari in ajutorul vostru daca apare vreo situatie care va depaseste, intr-o oarecare masura. O invitatie la plimbare, poate va aflati la inceputul unei relatii sentimentale si totul o sa vi se para fascinant.