Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 Iunie 2013

BERBEC – Se observa succes in sfera birocratica, veti lua acele semnaturi care va lipsesc de la un dosar de angajare sau ca sa va luati casa, masina, sa intrati in examen, poate.

TAUR – V-ati mai putea lua o colaborare si sa se-adune mai multi bani in casa, poate veti folosi la maximum timpul liber, pentru o perioada, ca sa adunati un capital financiar.

GEMENI – Se pare c-o s-aveti de unde s-alegeti un job, o colaborare, o preocupare extraprofesionala care sa insemne macar un plus de experienta daca nu mai mult.

RAC – E o efervescenta acolo, in viata voastra, poate ati castigat un concurs sau niste bani, v-ati cumparat ceva scump dupa care tanjeati de multa vreme.

LEU – Sunteti in forma si poate o sa va preocupati mai mult de conditia fizica, va duceti la slujba, alergati in parc, inotati la piscina, combateti sedentarismul.

FECIOARA – Or sa vi se aduca multumiri pentru o munca bine facuta, se poate sa primiti bani, un titlu, o numire in functie, ceva care inseamna respect din partea celorlalti.

BALANTA – Invitatie de iesit pe undeva, la un spectacol, un eveniment monden la care puteti face cunostinta cu diverse persoane, pe care le veti adauga la grupul de prieteni.

SCORPION – Poate scoateti dobanda dintr-un depozit bancar s-aveti pentru cheltuielile zilnice, mancare, benzina, transport daca ati cam epuizat salariul.

SAGETATOR – Posibila renegociere de contract, poate cereti mai multi bani la salariu, zile in plus de concediu si alte inlesniri daca sefii ar avea de unde sa va dea.

CAPRICORN – Volum mare de munca la job, va mobilizati sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus, sa va-ncadrati in limitele de timp impuse.

VARSATOR – Se rezolva unele chestiuni legate de casa, de familie, si o sa aveti mai mult timp pentru voi, sa va relaxati, sa iesiti la o plimbare.

PESTI – Va-ngrijiti de sanatatea voastra, dar nici pe ceilalti membri ai familiei nu-i neglijati, ii mai duceti la un control medical, la analize.