Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 Decembrie

SĂGETĂTOR

Vă puteţi pune o dorinţă, care se poate împlini cel târziu anul viitor, dar se poate şi peste o zi sau o lună. Lună nouă e zodia voastră şi poartă noroc.

CAPRICORN

Se poate legaliza un act de maximă importanţă şi să vă luaţi casă, s-o schimbaţi, să vă cumpăraţi maşina sau s-o duceţi la reparat.

VĂRSĂTOR

Un câştig bănesc, dar şi de imagine. O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă caracterizează şi o să luaţi şi bani – poate fi o idee, o strategie, un concept.

PEŞTI

Ar trebui s-apara nişte bani şi dacă nu vin trebuie să insistaţi mai cu o cerere sau cu telefoane, e-mail-uri, atenţionări de toate felurile.

BERBEC

Întrunire cu colegi de serviciu sau de breaslă: are loc vreo şedinţă sau o festivitate de lansare a vreunui produs, ori se-mpart nişte premii.

TAUR

Veţi cheltui mai mult decât v-aţi propus pe nişte obiecte casnice, dar se poate să nimeriţi reduceri de sărbători şi chiar variante de rate.

GEMENI

Şanse de bani sunt şi o să-i cheltuiţi cu mare frenezie – poate începeţi să faceţi provizii pentru sărbători – mai ales dacă vă vin musafiri.

RAC

O s-aveţi timp şi de obligaţiile contractuale şi de cele familiale – încât să nu se işte discuţii acasă, că puneţi carieră mai presus de familie.

LEU

O confirmare legată de rezervarea biletelor de Revelion sau de plecare în vacanţă la schi şi poate viraţi şi banii în contul agenţiei de turism, de voiaj.

FECIOARĂ

Poate veţi scoate din banii de la ciorap să luaţi ceva pentru casa, vreun obiect nou nouţ în locul altuia care s-a defectat – un televizor, un laptop.

BALANŢA

O s-aveţi succes la examen, la interviu, la vreun test, o verificare, şi o să treceţi în altă etapă şi e posibil să primiţi şi o recompensă financiară.

SCORPION

Se poate să încasaţi acei bani pe care-i aşteptaţi demult şi o să aveţi de cheltuială şi să daţi o fugă la schi sau să faceţi o plimbare până la munte.