Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 13 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

O sa demarati un proiect imediat dupa Paste, iar pana atunci o sa puneti la punct toate detaliile sa porniti in forta, sa va atingeti obiectivele.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Veti renunta, probabil, la placerile voastre ca sa le luati alor vostri ceva nou de imbracat sau sa puneti pe masa de Paste tot ce stiti ca le place, sa va bucurati impreuna cu ei.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Inca va mai pot intra bani si o sa puteti cumpara celelalte lucruri de pe lista de Sarbatori, fara sa trebuiasca sa va imprumutati de la cineva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Ati putea pleca de astazi spre o destinatie de vacanta, sa castigati timp, sa nu faceti totul pe fuga, sa va si plimbati, la o adica, sa va priasca.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Va mai intra niste bani si o sa faceti o aprovizionare serioasa, va ingrijiti de ultimele detalii sa fie masa bogata, sa stiti pentru ce ati muncit.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

Sunteti asteptati in alt oras, va luati tot ce va trebuie si o porniti la drum, dar poate le veti face un serviciu parintilor, bunicilor, unor persoane mai in varsta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

O sa faceti tot ce va sta in putinta sa le fiti de ajutor rudelor apropiate, poate ii reuniti pe toti de Paste sau va faceti timp sa treceti pe la ele.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Faceti rost de bani sa le luati copiilor ce le-ati promis sau ce stiti ca isi doresc, ca sa se bucure, sa le fie un bun stimulent si la invatatura pe mai departe.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Se poate sa v-ajute la treaba niste oameni tineri si sa va ramana timp pentru altceva, sa nu trebuiasca sa renuntati la ceva care va place enorm.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Ce ganduri marete are partenerul de viata o sa aflati, poate, chiar in noaptea de Inviere si poate fi cadoul vostru de Pasti, oricum, e ceva frumos.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va atasati sufleteste, daca sunteti singuri si relatia o sa mearga din ce in ce mai bine.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

O sa puteti demara o afacere, sa va rotunjiti veniturile cu niste bani numai buni pentru achitarea unor rate, facturi, sa va relaxati un pic, din punct de vedere financiar.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 13 aprilie 2012