Tags

Related Posts

Share This

Azi 13 August 2014

Am putea converti orice situatie neplacuta in ceva care sa fie in avantajul nostru si sa capatam mai multa incredere. Vibratia zilei este 4 si e bine sa redefinim pozitia noastra in cadrul familiei.
BERBEC
Faceti monetarul, mai schimbati, poate, niste bani in alta moneda si dati cautare pe net sa gasiti o destinatie de vacanta la un pret rezonabil. S-ar putea sa mai umblati putin la decoratiunile interioare, sa va simtiti si mai bine la voi acasa si pe bani putini, pe cat posibil.


LEU
Sunteti puternic infuzati cu energii de tot felul, din cer, si o sa dati dovada de forta, de curaj, ingeniozitate si mai mult ca sigur o s-ajungeti pe cai mari! Se poate sa primiti noi responsabilitati la serviciu si bani, pe masura volumului de munca oricum, par sa fie mai multi bani de-aici incolo.
FECIOARA
Intrevedere cu un partener de afaceri si o sa puneti la cale o strategie care sa elimine din start concurenta si sa va mearga mult mai bine pe termen lung. Foarte posibila intalnire de suflet diseara si sa va faceti planuri de vacanta, de weekend, de viata in doi.
BALANTA
O sa fiti mai des vazuti pe la mondenitati, veti cultiva relatiile pe care le-ati cam neglijat in ultima vreme si o sa capatati vizibilitate.Poate organizati o excursie la sfarsit de saptamana, reintregiti grupul de prieteni, revedeti locuri dragi.
SCORPION
S-ar putea sa va puneti toate calitatile la bataie sa va reuseasca un eveniment care poate avea legatura fie cu serviciul, fie cu viata de familie. O sa primiti asigurari din partea fiintei iubite ca dragostea pe care v-o poarta e sincera si dezinteresata.
SAGETATOR
Poate veti urma niste cursuri la distanta sau treceti granita sa va puteti perfectiona in domeniul respectiv, sa faceti un master, un schimb de experienta. A sosit momentul sa legalizati o situatie, sa va mutati in casa noua, in alt oras, alta tara, macar pentru o vreme.
CAPRICORN
Va puteti face noi prieteni, sau sa-i revedeti pe cei care v-au lipsit c-au fost ocupati sau poate voi nu v-ati vazut capul de treaba. Se poate suda o relatie de prietenie, de dragoste si o sa comunicati excelent sufleteste.
VARSATOR
Poate daca veti fi pe aceeasi lungime de unda cu sefii o sa primiti acel proiect pe care vi-l doriti de mai bine de un an de zile si sa lucrati cu toata implicarea. E cineva care va face curte si-si foloseste intreg repertoriul sa va cucereasca si se pare ca reuseste.
PESTI
E posibil sa faceti rost de niste bani si sa puneti ceva deoparte sa plecati de vineri la malul marii sau pe la munte, cu familia, cu prietenii. O sa va ia prin surprindere cadoul pe care-l veti primi de la cineva care va stimeaza si vrea sa simtiti acest lucru.

Sursa: http://stirileprotv.ro