Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 Noiembrie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 12 Noiembrie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
– O definitivare, poate v-aţi decis să bateţi palma pentru un contract, fie şi de colaborare sau poate obţineţi un act în baza căruia puteţi cumpăra sau vinde o proprietate.
Horoscop Neti Sandu Zilnic SĂGETĂTOR
– Vă pregătiţi de o relansare dar mai durează până să întruniţi toate condiţiile – vreo două săptămâni, cam aşa şi o să câştigaţi, poate, şi mai mulţi bani.
Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
– O să vă asociaţi cu o persoană care va munci cot la cot cu voi şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar şi constant, pe deasupra.
Horoscop Neti Sandu Zilnic VĂRSĂTOR
– Vi se propune o postură în care se poate să mai fi fost cu nişte ani în urmă sau dacă sunteţi tineri angajaţi o să fiţi investiţi cu încredere să ocupaţi o funcţie.
Horoscop Neti Sandu Zilnic PEŞTI
– Poate vă încumetaţi să urmaţi cursurile unei facultăţi, un masterat, doctorat sau să vă perfecţionaţi într-un domeniu anume şi să conteze la CV.
Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
– Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să desfăşuraţi o activitate care să scoată la iveală nişte talente pe care, poate, nici voi nu le bănuiţi şi o să primiţi o recompensă.
Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
– O să vă cultivaţi nişte aptitudini, poate vă înscrieţi la un club sportiv sau practicaţi vreun sport extrem, deşi nu sunteţi genul, de ceva o să vă apucaţi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
– Va străduit din răsputeri să luaţi toate semnăturile pe un act fără de care nu puteţi vinde, cumpăra sau dona o proprietate şi o să faceţi progrese.
Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
– O să vă cultivaţi nişte aptitudini, poate vă înscrieţi la un club sportiv sau practicaţi vreun sport extrem, deşi nu sunteţi genul, dar de ceva tot o să vă apucaţi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
– O să investiţi nişte bani în casă şi veţi cumpăra diverse lucruri – posibil şi în rate, ca să luaţi tot ce vă trebuie şi să vă rămână şi de cheltuială.
Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
– Aveţi o serie de lucruri de pus la punct, după care o să vină şi succesul în carieră, o să câştigaţi atât bani cât şi prestigiu.
Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANŢA
– Se poate să găsiţi pe cineva cu dâre de mâna să vă sponsorizeze, să vă puteţi vedea de afaceri să lucraţi şi în paralel – e rost de colaborări în perioada asta.