Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 Noiembrie 2014

Taurii au planuri de casatorie, iar Sagetatorii se pot primi bani.
BERBEC
E posibil sa incasati bani din activitati particulare, in colaborari, poate ati vandut ceva care v-ar aduce o suma importanta de bani la bugetul familiei. Poate v-ati decis sa faceti o vizita la medic fie si pentru un control de rutina daca n-aveti o problema de sanatate.

TAUR
Se poate sa primiti o oferta de lucru sau chiar s-aveti de ales c-or fi mai multe surse si depinde acum de ce urmariti, mai multi bani sau doar satisfactii profesionale. Poate aveti intentii serioase de casatorie si o sa va consultati cu familia si cu rudele apropiate, sa fixati detaliile.
GEMENI
E posibil sa se rezolve o problema legata de serviciu si sa va asigurati banii pentru rate, facturi, taxe scolare si cheltuielile zilnice. O banala durere se poate sa va trimita la medic si sa va felictati c-ati ajuns in timp util, sa nu dati de alte belele.
RAC
Intrevederi cu partenerii de afaceri, sa fixati niste obiective cu bataie lunga, sa dezvoltati un proiect si sa luati bani pe masura. O veste buna despre un copilas care se va naste in familia voastra sau poate o sa va ia prin surprindere dorinta unor prieteni de a le fi nasi bebelusului lor.
LEU
Va intra bani si va puteti lua acele lucruri pe care le-ati tot taiat de pe lista cumparaturilor ca nu era inca momentul, tot altele erau prioritatile. Poate vindeti o casa, un teren, o masina pentru c-aveti nevoie de bani sau pentru ca vreti sa va luati altele.

FECIOARA
Foarte posibila reusita de grup, fie la job, fie la scoala si o sa aveti o mai mare deschidere de aici inainte, sa capatati notorietate. Veti gasi o solutie salvatoare in cazul unei deplasari pe care urmeaza s-o faceti in interes de afaceri.
BALANTA
O sa obtineti o legalizare dupa lungi asteptari si va puteti dezvolta afacerile, or sa va intre si banii fara de care nu va puteati misca. Ati putea intra intr-un grup de oameni pasionati de ce fac si sa ridicati calitatea muncii voastre la alt nivel.
SCORPION
Ii puteti aborda pe mai marii vostri de la job sa le cereti o favoare,sa va dea bani, un concediu, o finantare pentru un proiect sau o functie. O sa va dati intalnire cu o persoana careia vreti sa-i cereti un ajutor si-ati scapa de o incurcatura, de niste griji.
SAGETATOR
Vi se aproba o cerere de imprumut bancar si o sa puteti rezolva o problema care tine de casa, de ai vostri, poate va cumparati o locuinta mai mare. Poate va puneti de acord cu un partener de afaceri in privinta unei colaborari si o sa aveti stabilitate din punct de vedere financiar.
CAPRICORN
Noi provocari la slujba, poate veni un alt sef, iar acasa faceti niste cheltuieli neprevazute si o trebuie sa tineti cont de fondul alocat cumparaturilor, sa nu-l depasiti. E de lamurit un aspect care tine de viata in doi si o sa discutati pana or sa dispara toate asperitatile.
VARSATOR
O negociere, ca sa stiti daca vi se aproba niste conditii contractuale sau va orientati spre alt angajator care e dispus sa va implineasca dorintele. Se anunta un eveniment monden diseara si o sa vreti sa dati pe acolo sa vedeti ce se mai intampla cu vechii si mai noii prieteni.
PESTI
S-ar putea sa va apucati de niste studii in paralel cu serviciul, ca sa aveti cu ce sa va intretineti si sa va asigurati un venit consistent pe viitor. Se poate sa primiti un cadou, o invitatie in oras sau pentru week-end, intr-o statiune de agrement, sa va relaxati.