Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 Iunie 2015

Gemenii au planuri de casatorie, iar Taurii au parte de o schimbare in cariera.O sa ne putem bucura de tot ce am realizat, o sa ne facem planuri si pe mai departe sa reusim la slujba, la scoala si in plan profesional bineinteles, sa plecam in vacanta si multe altele.
Horoscop 2015 BERBEC
Posibila intalnire colegiala si o sa schimbati impresii, va felicitati pentru ce ati realizat in ultima vreme. Se pare ca o sa aveti niste plati de facut, dupa care o sa alegeti o varianta la indemana de distractie, va duceti intr-o vilegiatura, practicati un sport de agrement.

Horoscop 2015 TAUR
O sa aflati probabil, cum au stat lucrurile intr-o chestiune de ordin sentimental si-o sa fiti toleranti, iertatori. O definitivare – primiti ok-ul pentru un job, sau pentru un credit bancar, sa va transferati in alt departament, sa incepeti o specializare.
Horoscop 2015 GEMENI
Poate vreti, in sfarsit, sa va asezati la casa voastra, sa cresteti copii, ca aveti nevoie de stabilitate in camin. O sansa de bani si de a va achita de obligatiile care v-au stat pe cap si o sa va mai ganditi si la voi, sa va ingrijiti, sa va bucurati de viata.
Horoscop 2015 RAC
Intalnire cu cineva care face parte din viata voastra si se poate sa devina partener de viata mai devreme decat credeti. E posibil sa va tenteze cineva cu o colaborare si sa va incante ideea, dar sa va lipseasca, din nou, curajul si sa-i lasati pe altii sa ia caimacul.
Horoscop 2015 LEU
Poate dati o fuga la mare sau ajungeti la o cabana, stati o zi, doua, va incarcati cu energie si va intoarceti. Sunteti intr-un varf de forma si o sa va simtiti si mai bine, si e de profitat sa faceti tot ce v-ati dorit si din o mie de motive nu s-a putut.
Horoscop 2015 FECIOARA
Relatia cu partenerul de suflet are nevoie de un plus de atentie, si de toleranta – fara critici ar fi perfect. E momentul sa va faceti cunoscute calitatile si sa acceptati si noi responsabilitati care sa va plaseze pe un post mai bine platit.
Horoscop 2015 BALANTA
O sa puteti incasa niste bani si sa va cumparati, acele lucruri pe care vi le doreati mai de mult sau sa aveti pentru o excursie. Se poate sa va gasiti de lucru in strainatate, dar si aici sa se intrezareasca o slujba de care sa fiti multumiti – e bine sa nu va grabiti cu decizia de plecare.

Horoscop 2015 SCORPION
Bine ar fi sa va dozati eforturile, sa va luati o zi, doua de odihna, ca sa va refaceti potentialul energetic. Va dati acordul pentru un proiect care o sa va solicite, dar de la care asteptati o promovare pentru ca ati muncit destul si aveti nevoie si de un cuvant de multumire.
Horoscop 2015 SAGETATOR
Va parvine o confirmare de la un angajator sau de la scoala, ca ati luat un examen, un calificativ extra. Lucrurile incep sa se aseze frumos, sa stiti si voi ce vreti de la ceilalti, sa primiti si raspunsuri la intrebarile puse mai demult.
Horoscop 2015 CAPRICORN
Poate ar fi bine sa fiti mai insistenti daca vreti sa plecati, in doi, pe undeva, la relas, partenerul isi gaseste de lucru pe acasa. Poate o sa va petreceti mai mult timp cu familia, cu copiii, sau sa va ingrijiti de casa, de gradina, poate pregatiti si o mare petrecere in curand.
Horoscop 2015 VARSATOR
O veste buna legata de un copilas care, poate, se va naste in familia voastra sau pe care-l veti boteza. Sefii conteaza pe voi in perioada asta, iar voi ati vrea sa nu treaca neobservat efortul, sa va aiba in vedere la bani si la un fotoliu de lider.
Horoscop 2015 PESTI
O sa apelati la resursele financiare de rezerva ca sa iesiti pe undeva s-aveti parte de o seara minunata, in doi. Foarte posibil rendez-vous si o sa uitati de toate grijile, o sa va faceti cadou cateva zile de relas, sa puteti merge mai departe si sa fiti in forma.

Sursa: http://stirileprotv.ro