Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 Iunie 2014

Balentele ar putea renunta la locul actual de munca in favoarea unuia mai bun, in timp ce Sagetatorii sunt intr-o perioada de ascensiune in cariera.
BERBEC
O sa fiti mai degajati, poate iesiti mai des pe la mondenitati, sau sa stati la taclale cu prietenii si o sa mai cunoasteti si altfel de oameni. S-ar putea sa dati fuga la cumparaturi cu banii pe care-i veti incasa dar e bine s-aveti acolo si o mica rezerva.

TAUR
Veti avea o relatie mult mai buna cu anturajul feminim, poate primiti un ajutor moral sau chiar material, oricum niste persoane or sa vina in intampinarea dorintelor voastre. Relatia voastra sentimentala capata stabilitate si poate veti ajunge la ofiterul starii civile sa va casatoriti, cat de curind.
GEMENI
O sa primiti confirmari de la cei carora le-ati cerut un aviz favorabil, o nota buna la un examen, OK-ul pentru o angajare sau ca sa incasati niste bani. Intalnire cu cineva care nu va poate da uitarii, desi s-a straduit, si poate de data asta pastrati ritmul sa vibrati la unison.
RAC
O sansa de bani de la serviciu si poate recuperati o suma mai veche care o sa va acopere acele datorii facute, tocmai din lipsa acelor bani. Va simtiti mult mai bine cu sanatatea, sau cel putin ar avea de unde sa apara o ameliorare, o vindecare chiar, un tratament se pare ca si-a facut efectul.
LEU
Va implicati intr-o activitate extraprofesionala care o sa va puna in evidenta niste calitati, sa va propulseze in cariera si sa ocupati un post de conducere, cat de curand. O noua dragoste la orizont, daca n-aveti pe nimeni si va doriti un companion de viata pentru noua etapa in care intrati.


FECIOARA
Se poate sa va prelungiti o colaborare cu conditia sa nu iesiti in pierdere c-atunci o sa gasiti o alta varianta care sa v-ajute sa puteti plati ratele. Cineva de la drum lung va cauta fie ca sa perfectati o situatie scriptica, in vederea unei afaceri, fie ca sa va petreceti vacanta impreuna.
BALANTA
S-ar putea sa renuntati la un job, in favoarea altuia daca sunteti deschisi, sa faceti o schimbare in viata voastra, ca poate sunteti mai conservatori. Pare sa fie o perioada banoasa si sa va mai reveniti din punct de vedere financiar.
SCORPION
Va pot intra niste bani in cont, sa mai scapati de datorii si sa intre in discutie si unele achizitii pentru casa, din cele pe care le-aveti demult pe lista de asteptare. Se poate sa-si reinnoiasca un angajator oferta de a va coopta intr-o afacere si trebuie spus daca sunteti de acord sau nu.
SAGETATOR
Se observa un program incarcat, o sa rezolvati o sumedenie de lucruri si o sa va neteziti drumul spre succes – o sa urmeze o perioada de ascensiune in cariera. O s-aveti ochi pentru aceea persoana care va cere atentie chiar daca nu va vedeti capul de-atatea treburi.
CAPRICORN
O sa rectificati niste acte, pentru ca altfel n-o sa puteti definitiva o situatie, n-o sa va luati banii si o sa bateti pasul pe loc. Raspunsul pe care-l asteptati de la fiinta iubita o sa va surprinda intr-o oarecare masura, daca nu cumva o sa va dezamageasca – nu va pripiti insa cu concluziile.
VARSATOR
Va aratati destul de interesati de o munca, fie ea si in particular, numai sa va asigure banii de rate, facturi si pentru restul obligatiilor familiale. O sa cheltuiti niste bani pentru investigatii medicale, un tratament, pentru voi, ai vostri.
PESTI
Se poate sa va petreceti timpul liber impreuna cu familia, sa faceti miscare, sa va cultivati niste calitati care or sa va puna intr-o lumina favorabila. Va invita cineva la o cafea, sa va cunoasteti mai bine, sa vedeti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda sau total diferiti.

Sursa: http://stirileprotv.ro