Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 Iunie 2013

BERBEC – Va ingrijiti si de voi, dar si de soarta masinii pe care o veti duce in service, o sa cheltuiti niste bani sa-i faceti o revizie, sa-i aduceti niste imbunatatiri.

TAUR – Program incarcat, poate-aveti de facut niste drumuri in plus si veti ajunge mai tarziu acasa, dar cu treburile rezolvate – lucrurile se leaga frumos.

GEMENI – Pot aparea obligatii suplimentare la job, dar daca veti lua bani s-ar putea sa va mobilizati mult mai usor si sa va achitati, onorabil, de toate treburile in plus.

RAC – Or sa va treaca niste bani prin mana si mai luati una, alta pentru casa, in rest, o sa va mentineti in echilibru – financiar, cu buget de criza.

LEU – Poate dati o raita pe la magazine sa luati cateva materiale, piese, obiecte de uz casnic, sa reparati sau sa inlocuiti cate ceva pe acasa si costa.

FECIOARA – O sansa de a va face remarcati prin ceva, sa primiti aplauze, aprecieri, o diploma, oferte de job, vreo functie- se intampla ceva bun.

BALANTA – Se poate sa achitati niste taxe, ca sa intrati in examen, sa autentificati niste acte la notar, sa perfectati o situatie, fara de care nu puteti face progrese in cariera.

SCORPION – Va interesati de un credit, de salarii in avans, poate, ca sa rezolvati problemele familiei, sa aveti de cheltuiala, in primul rand si sa va luati medicamente pentru voi si ai vostri.

SAGETATOR – Sunteti pe punctul de a incheia un contract, sa va asigurati un venit constant si in continuare, sa va extindeti, sa capete amploare munca respectiva.

CAPRICORN – Pare sa fie ceva mai mult de lucru la serviciu se accelereaza ritmul si o sa va straduiti sa tineti pasul, sa nu vi se poate reprosa nimic.

VARSATOR – Vi se propune un job sau o functie, sa va ocupati de un proiect de anvergura, dar sa nu va asteptati la onoruri in viitorul apropiat, ci in timp, asa.

PESTI – Or sa va acapareze chestiunile de ordin gospodaresc, veti cheltui bani, poate ii veti plati pe altii sa munceasca in locul vostru, niste meseriasi.