Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 Februarie 2013

VARSATOR
O sa puteti obtine un imprumut bancar, sa va luati casa, masina, sa platiti taxele scolare pentru voi sau pentru copiii vostri, sunt cheltuieli mari in perioada asta.

PESTI
Demersuri reusite si o sa faceti progrese atat in plan personal cat si profesional, si pregatiti terenul pentru succesele care vor veni in reprize, la vara.

BERBEC
Oferta de lucru si va puteti asigura castiguri din care sa va puteti achita rata la banca, sa va ramana ceva si pentru cheltuielile curente.

TAUR
O sa va puteti alege un loc mai bun la job sau intr-o ierarhie, poate dati concurs sau intrati in audienta la sef ca sa va autopropuneti, e o idee.

GEMENI
Se pare ca o sa aveti curaj sa va implicati intr-un proiect de anvergura, poate faceti niste investitii care sa va ridice cota valorica, e de profitat de actuala conjunctura astrala.

Aici pui Rac-Capricorn

RAC
Va puteti depune CV-ul pentru un job in strainatate sau ca sa invatati in alta tara sau cereti viza pentru acel stat in care nu se poate intra fara aceasta formalitate.

LEU
Demersurile care tin de recuperarea unor bani va reusesc si sa nu va fie jena sa va cereti drepturile, intr-o zi ca asta banii pot ajunge in buzunarul vostru.

FECIOARA
Bateti palma pentru o afacere, va asociati cu niste oameni muncitori ca si voi si o sa fiti multumiti de rezultate.

BALANTA
O sa profitati de timpul liber comun cu al fiintei iubite, al copiilor si sa va duceti la o sala de sport sau practicati un hobby, fiecare ce vrea, ce prefera.

SCORPION
Se pare ca o sa obtineti o aprobare, o invoire ca sa va refaceti energia, sa va scuturati de toate apasarile, sa va relaxati, cumva.

SAGETATOR
Poate veti gasi locuinta visurilor voastre sau un spatiu de inchiriat ori poate ati gasit cumparator pentru o casa, un teren pe care le puseserati in vanzare.

CAPRICORN
Un rezultat favorabil din biroul sefilor sau din cancelarie, vi s-au semnat niste cereri si puteti da examene, puteti pleca in deplasare sau sa lucrati la un proiect de echipa.