Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 August 2014

Am putea scapa usor de o suparare, de un neajuns, de o durere si totul sa dispara ca printr-o formula magica si sa ne fie pur si simplu bine.
BERBEC
E o speranta de bani de la serviciu si o s-aveti de cheltuiala si-ar pica tocmai bine ca sa mai dati o fuga, in week-end pe undeva, la aer curat. Un drum la banca v-ar rezolva problema unei cereri de reesalonare a ratelor sau sa reactualizati niste acte, carduri.


LEU
Se pot intampla tot felul de lucruri spectaculoase care sa va ridice pe alta treapta sociala, sa capatati un titlu, o functie, sa castigati un premiu. Vi se platesc niste ore suplimentare, va puteti gasi si in continuare de lucru si sa va asigurati alti bani.
FECIOARA
O sa faceti progrese in sfera profesionala, vi se deschid noi perspective care sa va dea ocazia sa lucrati cu o elita si sa va creasca si voua cota valorica. Emotii c-o sa va-ntalniti cu cineva de care depinde fericirea voastra, dar nu va impacientati, totul va decurge asa cum trebuie.
BALANTA
Se pare c-o s-aveti parte de castiguri, bani, semnaturi, un accept din partea conducerii sa va mai luati o bucatica de concediu sau un salariu in avans. Va dati intalnire cu niste prieteni, cu un grup ca sa desfasurati o activitate de timp liber, ceva deconectant.
SCORPION
Poate obtineti o titularizare, un salariu marit, un proiect la care ati visat demult – e momentul vostru de glorie de care-ar fi bine sa profitati din plin. Poate de-abia de acum incolo o s-aveti timp si de voi, sa o-ntindeti la munte, la mare intr-un scurt concediu.
SAGETATOR
Va bate gandul sa urmati niste cursuri speciale, sa plecati si in strainatate, daca e nevoie, sau prin tara, departe de casa, la o facultate. Va puteti reface viata de cuplu, o casnicie, si o sa treceti peste momentele de singuratate, sa cultivati sperante ca de data asta fericirea n-o sa va ocoleasca.
CAPRICORN
O sa faceti plati, ca sa nu ramaneti datori pe la institutiile statului, sa scapati de rate si facturi si apoi sa vedeti ce va mai ramane pentru distractie. Se poate sa trebuiasca sa dati pe la un medic sa vedeti cum stati la capitolul – sanatate, ca pot fi ceva probleme.
VARSATOR
Se pot schimba peste noapte, niste planuri legate de un contract de munca si sa luati o decizie care sa va puna la adapost de orice pericol. Fiinta iubita va pregateste ceva in mare secret, si poate aflati chiar azi despre ce e vorba – e ceva frumos.
PESTI
Iesiti impreuna cu colegii, poate aveti ceva de sarbatorit sau de discutat- se-anunta o activitate de grup la care fiecare va contribui cu ce-are mai bun. Se poate sa renuntati la un contract de munca in favoarea altuia, pentru ca suna tentant, oferta.

Sursa: http://stirileprotv.ro