Tags

Related Posts

Share This

Azi 12 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 12 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

O problema din trecut revine si o s-o rezolvati, sa va simplificati viata, sa puteti demara un nou proiect imediat dupa Pasti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Veti primi ajutor din partea cui nu va asteptati si o sa incepeti o afacere, capatati bani de la un sponsor, oricum sunteti pe cai mari in perioada asta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

O sa luati niste bani in plus si o sa dati fuga sa faceti ultimele achizitii, cadouri pentru cei dragi dar o s-aveti grija sa va ramana bani de mancare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Ati ramas cuiva datori cu bani sau cu vreun serviciu, poate fi o obligatie morala, o nimica toata pentru voi, si chiar o sa va achitati onorabil.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Veti primii banii cuveniti, prima de Pasti, zilele libere si o sa va faceti programul asa cum ati visat, plecati pe undeva impreuna cu familia, cu prietenii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

Le faceti rezervare la o vila, la un hotel copiilor, daca nu-i puteti insoti pentru ca n-aveti suficienti bani sau timp, ori poate n-aveti dispozitie de plimbare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

Va asteapta o experienta noua la serviciu si o sa va puneti mintea la contributie si toata priceperea sa-i impresionati pe sefi, pe colaboratori.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

O sa va luati angajament fata de niste rude sau prieteni, sa-i cununati, sa le botezati copilul sau o sa plecati impreuna in concediu, pe undeva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Se vine cu o propunere de job si pana marti, miercuri aveti timp sa dati raspunsul si sa intrebati in dreapta si-n stanga daca oamenii respectivi sunt seriosi sau nu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Vreti sa reparati o prietenie, o casnicie, o relatie de rudenie – acum e cel mai bun moment cand vorbele au greutate si ajung exact unde trebuie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

Organizati o iesire la sfarsit de saptamana si o sa va remontati poate va duceti chiar cu serviciul, la team building si-o sa va si distrati, printre altele.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

V-apucati de niste cursuri in particular, sa obtineti un salariu mai bun, poate va bate gandul sa plecati din tara, le puteti combina pe cele doua – in cazul unei burse de studiu.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 12 aprilie 2012