Tags

Related Posts

Share This

Azi 11 Septembrie 2014

Horoscop zilnic 11 septembrie 2014. Pestii definitiveaza o afacere care le va asigura pe viitor confortul financiar
BERBEC – Eveniment-surpriza, veste, ori situatie care sa va schimbe- in bine toata viata sau macar o parte din ea- va fi cu adrenalina- forte. O sa porniti de la un simplu flirt si veti ajunge foooarte departe – dragostea pluteste in aer.

TAUR – Noutati pe la serviciu, vi se incredinteaza un proiect din care ati putea trai ca lumea o lunga perioada de timp si ati deveni si mai vizibili in cadrul breslei. Poate alocati o suma de bani si timp unor controale medicale, sa vedeti cum stati, chiar daca nu va doare nimic.
GEMENI – O veste buna legata de o sarcina care merge bine sau despre o nastere care va fi in curind- se poate sa deveniti parinti, iar unii dintre voi, bunici. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani pentru casa, zugraviti sau schimbati o gresie,o faianta si o sa arate totul ca nou.
RAC – Se poate sa primiti confirmarea din partea unui angajator, c-ati luat proba, c-o sa fiti angajati- o sa fie o recunoastere a valorii, mai ales dac-ati dat concurs. Poate gasiti cazare la un pret bun si plecati pe undeva cu ai vostri pentru citeva zile- la odihna.
LEU – Ati putea obtine orice lucru care va trece prin minte si sa va dezvoltati frumos, sa ardeti chiar niste etape si s-ajungeti sus de tot intr-un clasament. Va invita cineva la o plimbare, intr-o excursie, poate, cert e ca va tine cont de preferintele voastre, persoana.

FECIOARA – O sa puteti recupera niste bani pe care trebuia sa-i luati de-acum cateva luni si o sa va puteti achita niste taxe de inscriere la scoala, pentru voi sau pentru copii. V-ati putea “rupe” o ora, doua, din timpul liber, sa lucrati in regim de colaborare ca sa va suplimentati veniturile.
BALANTA – Noutati pe mai multe planuri, se poate sa va gasiti un job, sa va cumparati diverse lucruri pentru casa ori poate va luati masina, scuter, bicicleta. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va atasati sufleteste si poate iesi o relatie de nota zece-plus.
SCORPION – Parca nu se mai termina cheltuielile neprevazute, noroc ca, intre timp, mai luati si ceva bani care sa acopere golurile, practic, sa nu le simtiti. Vi se pregateste o functie, un rol, e momentul sa va reinventati, nu care cumva sa va prinda nepregatiti succesul.
SAGETATOR – Va coopteaza cineva care vrea sa lucrati impreuna, si e un foarte bun prilej sa etalati un har pe care nu apucaserati sa-l scoateti in evidenta. O dragoste la prima vedere, o intoarcere la prima dragoste daca locul din inima n-a fost ocupat de altcineva si se lasa cu fluturasi la stomac.
CAPRICORN – Se poate sa faceti parte dintr-o comisie care imparte premii, bani si alte recompense, in cadrul unei gale, poate sau o fi o competitie. Pot veni ceva bani din urma, dar exista si o perspectiva banoasa care va da un confort psihic, trebuie sa recunoasteti.
VARSATOR – Poate aveti de dat un examen, sa o porniti pe un alt drum in cariera, sa exploatati o latura putin sau deloc cunoscuta, sa faceti impresie buna, normal. Va luati inima-n dinti sa faceti pasul decisiv spre o casatorie, pe care s-o pregatiti, din timp, cu lux de amanunte.
PESTI – Bateti palma pentru o afacere, poate fi un proiect de cursa lunga si sa va asigurati banii pentru o buna bucata de timp, sa rezolvati toate problemele care tin de familie. Poate-aveti de parafat un act la dosar si o sa va reglati o situatie cu cineva care v-a privat de niste drepturi.

Sursa: http://stirileprotv.ro