Tags

Related Posts

Share This

Azi 11 Noiembrie 2014

O zi propice pentru a spune toate acele lucruri pe care le-ati tinut sub tacere de frica sa nu fiti judecati sau sa nu-i faceti sa sufere pe cei dragi.
BERBEC
O sa cheltuiti niste bani ca sa va puneti casa la punct, sa luati ceva util, aparatura electrocasnica sau sa faceti niste reparatii care sa v-aduca alt confort casnic. Poate e momentul sa faceti o revizie tehnica a masinii, sa-i mai schimbati niste piese sau sa va luati alta.

TAUR
Buna colaborare cu partenerii de afaceri, colegii, subalternii, e o emulatie colectiva si veti face pasi uriasi in sfera profesionala pentru ca puneti toti umarul la treaba. V-a revenit curajul de a vorbi deschis cu partenerul de viata si doar asa o sa revina armonia in familie.
GEMENI
Va pot intra bani si sa platiti taxe, facturi, rata la banca si sa luati si tot ce va trebuie pentru voi si ai vostri, sa fiti cu toate la zi. O reusita la scoala, la examene, la activitati care va pun in valoare niste calitati care va recomanda pentru o etapa superioara.
RAC
Poate se revine asupra unor clauze contractuale si va trebui sa va ganditi bine daca acceptati sau recurgeti la planul B si dati curs altei oferte de lucru. Se poate pronunta o sentinta definitiva si sa va adaptati din mers situatiei in care o sa fiti pusi.
LEU
E posibil sa scoateti mai multi bani din buzunar pentru renovarea locuintei, reparatia masinii sau alte cumparaturi pentru casa si sa apelati la bugetul de rezerva. Poate va duceti la un consult medical, nu neaparat pentru voi, ci o fi un membru al familei bolnav si-l insotiti la doctor.

FECIOARA
O sa desfasurati activitati de grup care sa v-aduca satisfactii morale si materiale si sa fie rampa voastra de lansare: sa capatati un post mai bun, o functie. Un tete a tete ar lamuri un aspect legat de viata in doi si v-ar arata in ce directie se indreapta relatia.
BALANTA
Poate va trebui sa luati o decizie referitoare la o locuinta, daca sa va mutati la alt domiciliu sau nu sau sa dati avansul pentru o casa. Poate-i dati o mana de ajutor unei persoane care se afla intr-un impas, e bolnava sau se simte vulnerabila
SCORPION
O sa rezolvati tot felul de lucruri la care pana acum nu ati avut acces, iar o diploma, o legitimatie v-ar netezi drumul spre succes. Va ocupati si de voi, de sanatatea voastra, de felul in care aratati, va mai duceti pe la sala de sport, poate, sa va mentineti silueta.
SAGETATOR
Se poate sa faceti o manevra inteligenta cu banii din cont si sa-i investiti, sa-i faceti sa circule sau poate va cumparati ceva la care a scazut brusc pretul. Poate faceti echipa cu cineva care v-ar ajuta sa castigati bani multi si sa va asigurati un venit pe termen lung.
CAPRICORN
Intrevedere in scop de afaceri, poate va puneti de acord cu cealalta parte in privinta conditiilor contractuale si treceti la treaba, sa nu pierdeti vremea. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de suflet si sa faceti cumva sa redresati relatia, sa va mearga mai bine.
VARSATOR
E o chestiune care apasa pe umerii vostri si o sa faceti tot ce depinde strict de voi sa va achitati onorabil de obligatii si sa treceti la urmatorul nivel in afaceri, probabil. Va puteti gandi la modul serios la o casatorie si sa va asigurati ca faceti pasul potrivit, sa nu fie un foc de paie.
PESTI
Poate va consultati cu familia, dupa care ii cointeresati si pe prieteni, in privinta unei excursii in strainatate, poate plecati de sarbatori, dar se poate si mai devreme. Un semn de viata de la cineva care v-a cam abandonat in ultima vreme si totusi nu v-a uitat, a vrut sa se convinga ca intr-adevar va iubeste.

Sursa: http://stirileprotv.ro