Tags

Related Posts

Share This

Azi 11 Iunie 2014

Astazi, nativii din Rac isi vor face ordine in viata personala, iar cei nascuti in zodia Leu se vor face remarcati.
BERBEC
O sa aveti sanse mult mai mari de-aici inainte sa cistigati un proces, sau sa renuntati la el, daca se intrevad unele posibilitati de reconciliere cu cealalta parte. Partenerul de cuplu e dispus sa vorbiti cu cartile pe masa despre sansele voastre de a ramane impreuna.

TAUR
Va dati intalnire cu niste viitori parteneri de afaceri sa negociati un contract, si sa vedeti daca merita sa va implicati intr-un proiect care nu e – musai – genul vostru. O sa puneti umarul la consolidarea unei relatii de prietenie, de dragoste sau de afaceri pentru ca abia acum o s-aveti o revelatie.
GEMENI
Se observa o intentie de a schimba serviciul sau sa mai lucrati la ceva in particular, c-aveti energie si vreti s-o consumati pe ceva care sa v-aduca beneficii. O sa recurgeti la un imprumut numai daca le-ncercati pe toate si nu veti gasi alta solutie – in principiu o sa va descurcati.
RAC
O sa faceti ordine in viata voastra personala, renuntati la lucrurile inutile, si faceti tot posibilul sa va fie mai bine acasa, in familie, ca de-acolo va-ncarcati pozitiv. O sa reveniti asupra unei decizii de separare de cineva pe care inca il iubiti si-o sa treceti peste micile greseli pe care le-a comis.
LEU
Se pare c-o sa va faceti remarcati prin cateva calitati pe care nu le-ati etalat pan-acum sau poate n-au avut ochi pentru voi sefii, publicul larg. Vi se orchestreaza din umbra, o avansare, se voteaza, se pregateste terenul si o sa fie bine, o sa vedeti.


FECIOARA
Va consultati cu niste viitori parteneri de afaceri in privinta unor afaceri particulare, de pe urma carora ati putea primi bani si o serie de avantaje demne de luat in seama. Omul iubit are ochi numai pentru voi dar se pare ca voi nu sunteti, deloc, convinsi – numai ca gresiti, ia vedeti.
BALANTA
Or sa va fie incurajate initiativele de catre sefi, sponsori si alti superiori de pe scara ierarhica si o sa mearga totul struna, o sa fie un progres vizibil. O reuniune amicala dupa serviciu, stati la povesti, va faceti planuri de vacanta sau doar de plecat in week-end.
SCORPION
E posibil sa luati bani si sa acoperiti datoriile curente, sa va debarasati de unele greutati financiare care v-au demoralizat, in ultima vreme – si o sa fie mai bine de-aici incolo. O intalnire cu cineva care-si doreste sa formati un cuplu si lucrurile se vor derula in ritmul lor, nu sariti vreo etapa.
SAGETATOR
O sa fiti in atentia sefilor mai mult decit pin-acum dar asta e bine c-o sa le puteti cere si voi unele inlesniri, si or sa se convinga inca odata daca mai era nevoie, ca sunteti talentati. O noua idila la orizont, e cineva pe care nu-l vedeti pentru prima oara, dar numai acum se implica si inima.
CAPRICORN
Va puteti gasi alt serviciu, sa lucrati la o adica si in particular, cu conditia sa nu fie afectat timpul alocat familiei, copiilor. Poate va hotarati sa legalizati relatia sentimentala, mai ales daca va veni pe lume si un copilas.
VARSATOR
Apar unele schimbari la job si poate va pliati si voi pe cerintele de moment ca sa nu consumati prea multa energie opunandu-va. O serie de investigatii medicale v-ar pune la adapost de eventualele probleme care v-ar da batai de cap, v-ar secatui de energie.
PESTI
S-ar gasi o rezolvare cu locuinta, pe care vreti s-o renovati sau sa va luati una, ori s-o inchiriati, daca nu cumva, unii dintre voi vreti sa va mutati cu chirie. E posibil sa luati un imprumut de la banca niste bani pe care sa-i dati pe o casa, o masina, ori ca sa plecati in vacanta.

Sursa: http://stirileprotv.ro