Tags

Related Posts

Share This

Azi 11 Iunie 2013

BERBEC – Ati putea definitiva o situatie si sa va bucurati de un alt statut, sa va gasiti un job, sa primiti un credit bancar sau sa vi se dea voie sa plecati in concediu.

TAUR – Se poate sa va-ncante cineva cu un job de la care sa luati mai multi bani si sa va duceti, fara mari regrete, desi nu se poate sa nu va fi atasat de colegi, de munca propriu-zisa.

GEMENI – Se pot rezolva niste lucruri legate de familie, poate relatia cu copiii se imbunatateste, iesiti impreuna la aer, in parc, la activitatile preferate.

RAC – O suma de bani, se poate sa primiti si un cadou, sa petreceti o seara minunata in compania unor oameni dragi, sa reinnodati vechi prietenii.

LEU – Ati putea depune o munca, in particular, intr-o formula care sa v-aduca succesul, chiar daca nu imediat, dar e bine sa pregatiti terenul pentru ce va urma peste cateva luni.

FECIOARA – Se poate sa vi se incredinteze o functie, sa aveti noi responsabilitati care sa v-aduca si un salariu marit, plus notorietate.

BALANTA – O sa achitati costurile unei excursii, poate plecati si cu treaba, nu numai la distractie, sfera calatorii este in continuare luminata frumos de astre.

SCORPION – Umblati la banii din cont sa mai puneti, sa mai scoateti, poate creati o suplimentare de credit, trebuie sa reglati balanta monetara a familiei.

SAGETATOR – Se poate sa renegociati un contract si sa cereti, poate mai multi bani daca stiti ca exista resurse, altminteri o sa va multumiti cu ce-aveti.

CAPRICORN – Vi se recunosc niste merite la serviciu, iar pentru altele va trebui sa mai munciti, inca mai e ceva de dovedit ca sa fiti pusi intr-o anumita postura.

VARSATOR – V-ati putea depune CV-ul pentru un job de sezon, in strainatate, sau sa va duceti la niste cursuri de vara, la o perfectionare, undeva.

PESTI – S-ar putea sa reduceti cheltuielile ca sa va luati niste lucruri utile pentru casa, pe care o renovati sau inlocuiti niste piese uzate.