Tags

Related Posts

Share This

Azi 11 Aprilie 2013

Berbec – se adună bani în contul vostru , o să aveţi din ce plătiţi rată la bancă şi datoriile lunare, pare să fie un gen de relaxare financiară.

Taur – vi se poate aproba un credit bancar , şi să vă luaţi tot ce vă trebuie pentru casa , pentru un eveniment care va urma în scurt timp.
Gemeni – posibilă randevu spre orele seri, luaţi masa în oraş , vă plimbaţi , vă faceţi planuri cu bătaie lungă.
Rac – vă asociaţi cu nişte oameni care vor pune umărul la traba la fel de serios ca şi voi , şi ve-ţi face performanta împreună.
Leu – o să perfectaţi o situaţie de şcoală,de examene , luaţi o adeverinţă nu ştiu , legalizaţi nişte acte să vă puteţi găsi un serviciu.
Fecioara – ca să aveţi câştig de cauză într-o chestiune anume trebuie să vă ţineţi de capul autorităţilor pentru că alfel nu rasbiti sau mai greu.
Blalanta – o să reveniţi la una dintre preocupările de timp liber ca să depăşiţi o situaţie de epuizare nu ştiu , să vă ridicaţi moralul cumva.
Scorpion – aveţi aşteptări mai mari de la partenerul de viaţă, dar cel mai bine ar fi să daţi dovadă de o şi mai multă înţelegere în relaţia de cuplu.
Săgetător – vă asociaţi cu nişte oameni să duceţi la bun sfârşit un proiect , să vă luaţi banii , să fiţi stăpâni pe situaţie.
Capricorn – poate ve-ţi schimba ceva prin casă şi o să coste normal poate chiar mai mult decât a-ţi estimat.
Vărsător – o mai fi rămas ceva nespus într – o relaţie sentimentală care dă semne de oboseală , şi dacă spuneţi acum lucrurilor pe nume o să puteţi resuscita relaţia.
Peşti – o dragoste mai veche renaşte şi, numai dacă nu e ocupat locul din inima o să reînnodaţi relaţia.
Eforturi azi.