Tags

Related Posts

Share This

Azi 10 Noiembrie 2014

Se definitiveaza o situatie si o sa puteti incepe o viata noua, sa primiti banii, functia, pe care le meritati, sa locuiti de-acum intr-o casa mult mai spatioasa.
BERBEC
Ati putea vinde ceva care sa v-aduca o suma considerabila de bani in cont sau poate vin din afacerile particulare bani care sa va dea prilejul sa-i reinvestiti. Poate fi o perioada cu mai dese vizite la medic, dar cu sanse mari sa-i dati de capat unei afectiuni care v-a creat destule neplaceri.

TAUR
Vi se poate legaliza un act, sa bateti palma pentru o afacere cu parteneri straini sau poate primiti OK-ul pentru o bursa in strainatate, unii dintre voi. O noua dragoste la orizont si veti trai clipe minunate, care vor sterge tristetea si golul din suflet.
GEMENI
Poate faceti un bilant financiar sa vedeti ce ar fi mai avantajos pentru voi si familia voastra sa cumparati cu banii dintr-un credit sau cu cei dintr-un depozit bancar. Vi se poate pune un diagnostic si sa vi se dea si tratamentul adecvat sa va puteti vindeca dupa o perioada dificila.
RAC
Un nou proiect, incitant, la serviciu si poate fi mai mult de lucru, dar vor fi si bani. Ramane sa negociati cum trebuie contractul. Se poate pronunta o sentinta judecatoreasca si sa va schimbe cumva planurile c-or sa fie niste elemente-surpriza.
LEU
Poate incepeti niste lucrari in locuinta, mai cereti cate o mana de ajutor in dreapta si-n stanga si o sa va descurcati cu zugravit, carat mobila, curatenie etc. E posibil sa fie o concurenta la slujba pentru un post, o functie si sa puneti toate armele in functiune sa razbiti.

FECIOARA
Se poate s-aveti de dat un examen, concurs, vreun test de aptitudini ca sa ocupati alt post pentru un salariu mai bun, plus alte beneficii. Va pregatiti de un eveniment in familie, un botez sau o aniversare, o petrecere a copiilor care va avea loc la sfarsitul saptaminii.
BALANTA
Poate dati avansul pentru o casa, o masina sau luati altceva scump de care aveti nevoie si voi, si ai vostri si cel mai rentabil ar fi sa cumparati, pe cat posibil, in rate. O sa va puneti de acord cu fiinta iubita in privinta destinatiei de week-end si faceti rezervarile.
SCORPION
Intalnire cu cineva care va fi alaturi de voi intr-o afacere sau la scoala, daca sunteti intr-o competitie.
SAGETATOR
E posibil sa primiti o suma importanta de bani, poate e un credit pe care l-ati cerut acum vreo luna unei banci si o sa va descurcati cu cheltuielile mari. Poate va asociati cu cineva care vrea sa lucrati impreuna ca sa castigati atat bani, cat si notorietate, usi deschise.
CAPRICORN
O zi speciala, poate apare omul visurilor voastre alaturi de care sa formati un cuplu, sa aveti o familie si sa vi se schimbe toata viata in bine! E posibil sa bateti palma pentru o afacere, sa incepeti ceva care sa va reprezinte si sa fie un succes.
VARSATOR
Foarte posibila noua provocare la serviciu si o sa va mulati pe cerintele sefilor, o sa va urmariti si propriul interes, o promovare, o numire in functie. O problema de sanatate se poate rezolva si o sa va recapatati tonusul, o sa va revina cheful de viata.
PESTI
Se poate sa aiba loc o sedinta, o negociere si sa obtineti ce ati cerut in scris mai demult si sa lucrati la ceva in care sa va implicati trup si suflet, in ceva in care credeti. E de lamurit un aspect care tine de viata de cuplu si o sa discutati intre patru ochi cu perechea conjugala sa puneti lucrurile la punct.

Sursa: http://stirileprotv.ro