Tags

Related Posts

Share This

Azi 10 Iunie 2013

BERBEC – O reusita la scoala, la examene, la un interviu, poate obtineti un act de mare valoare si veti primi o alta incadrare salariala, un titlu.

TAUR – O sa fiti antrenati intr-o activitate de grup sa va puneti amprenta personala, sa va iasa un lucru de calitate si sa luati si niste bani.

GEMENI – Un castig, poate fi zi de salariu sau partenerul de viata aduce banii in casa, e posibil sa va dea cineva inapoi o datorie, de undeva – vin bani.

RAC – O sa primiti cadouri, bani, atentie din partea celor din jur, pare sa fie o zi speciala pentru voi, cu vesti bune, iesiri la plimbare, chiar daca e luni.

LEU – Se poate sa va implicati in organizarea unui eveniment care sa v-aduca satisfactii materiale, dar o sa va bucure mai ales faptul ca le veti fi de ajutor unor oameni.

FECIOARA – O sa va inscrieti intr-o competitie pentru ocuparea unui post sau s-a infiintat special pentru voi si nu nu mai e nevoie sa va masurati fortele cu ale altora.

BALANTA – Se poate sa aveti de dat examene, teste, sa semnati acte si sa urmeze o perioada stresanta dar cu succes, la capatul acestor eforturi – e de bine.

SCORPION – Faceti monetarul, sa vedeti de ce bani dispuneti ca sa va luati alta masina sau sa plecati in concediu cand o fi – poate va trebui sa faceti un credit.

SAGETATOR – Se poate sa puneti bazele unei afaceri sa gasiti sponsorizare si sa mearga totul struna, sa aveti de unde sa incasati mai multi bani.

CAPRICORN – Un reviriment in plan sentimental, aflati vesti bune de la persoana pe care o iubiti sau o sa faceti cunostinta cu cinvea de care o sa va atasati sufleteste.

VARSATOR – Se poate sa treceti pe la evidenta populatiei, serviciul pasapoarte sa va reactualizati documentele, voua, familiei.

PESTI – E posaibil chiar foarte posibil, sa vi se aprinda calcaiele dupa cineva care va fi ca o raza de soare pentru voi si-o sa va insufle un extraordinar chef de viata.