Tags

Related Posts

Share This

Azi 10 Iulie 2014

Leii trebuie sa aiba mare grija la sanatate, iar Gemenii primesc oferte de munca.

BERBEC
Ati putea incropi o afacere, cu conditia sa dati intai de niste sponsori care sa va sustina din punct de vedere financiar, altminteri e riscant. Ati putea programa o escapada turistica pentru weekend si sa fie un adevarat respiro pentru voi si prieteni.

TAUR
Banii pe care-i asteptati ar trebui s-apara, o data cu noi oferte de lucru, de pe urma carora veti primi poate ceva mai multi bani. Poate faceti o achizitie de valoare si sa vi se cam goleasca de bani contul, dar oti fi pus ochii pe ceva mai de mult si treceti la fapte.
GEMENI
Sunteti intr-o forma de zile mari, aveti fler in afaceri, spirit combativ si o sa va bucurati de mare trecere la oamenii de afaceri cu potential financiar. Vi se face o oferta de munca, poate fi si de colaborare si care sa va faca si placere, pe langa faptul ca v-aduce bani.
RAC
Veti avea succes de echipa si o sa fie un beneficiu de imagine care o sa va deschida niste usi de-aici incolo si va urma o ascensiune in cariera. Se poate sa primiti acei bani pe care i-ati cerut sefilor si sa va felicitati pentru faptul ca v-ati luptat pentru drepturile voastre.


LEU
Intrevedere cu niste posibili parteneri de afaceri ca sa puneti lucrurile la punct, sa va puteti apuca si de treaba, sa aveti de unde sa luati bani. Oti fi tot amanat niste investigatii medicale, dar o sa va treziti cu complicatii daca nu luati nicio masura.
FECIOARA
Apar noutati in sfera profesionala si o sa va pliati pe cerintele acestei perioade, iar surpriza poate fi ca veti incasa niste bani in plus. E posibil sa vina cineva in vizita diseara si o sa va mai destindeti la un pahar de vorba.
BALANTA
Puteti procura bilete de vacanta si chiar sa plecati o saptamana, doua la relas, sau poate-i trimiteti macar pe copii la bunici, undeva prin tara. O sa perfectati niste acte, va duceti la notar, luati legatura cu un avocat, poate ca sa fie totul legal.
SCORPION
Sunteti pe punctul de a semna un contract de munca, dar inca mai aveti niste rezerve in privinta seriozitatii partenerilor de afaceri. Poate reusiti sa iesiti mai des pe la mondenitati, sa spargeti carapacea in care v-ati ascuns de ceva vreme.
SAGETATOR
Se precipita niste evenimente si o sa rezolvati acte, proiecte, sa doborati o noua reduta, sa depasiti o perioada in care ati batut pasul pe loc. Invitatie in oras la o plimbare, un film, o inghetata, cu rolele in parc sa va deconectati, sa mai uitati de apasari.
CAPRICORN
Va-nscrieti intr-o audienta ca vizati un post mai sus in ierarhia de la slujba sau cereti cateva zile de concediu sau o favoare, niste inlesniri. S-ar putea repara o prietenie, o casnicie si sa fiti mult mai concilianti de-aici inainte.
VARSATOR
O sa puteti regla o situatie financiara si sa va descurcati cu rate, facturi, plecarea in vacanta sau cu reparatiile casei. Sfera sentimentala este frumos nuantata si o sa fiti inconjurati cu atentie, mici rasfaturi, iar daca n-aveti pe nimeni o sa apara cineva.
PESTI
O sa va puteti cultiva un talent, sa dati frau liber imaginatiei, creativitatii, sa va dedicati unei activitati in care credeti si din care ati putea face cariera. O sa luati o decizie referitoare la viata de familie numai dupa ce o sa va consultati cu perechea conjugala.

Sursa: http://stirileprotv.ro