Tags

Related Posts

Share This

Azi 10 Decembrie 2012

Săgetătorii bifează astăzi o reuşită. Horoscopul zilei de 10 decembrie

SĂGETĂTOR

O să bifaţi o reuşită – poate recuperaţi nişte bani, vă parvine rezultatul unor analize medicale şi o să aflaţi că sunteţi sanatori, că v-aţi vindecat, dacă au fost probleme.

CAPRICORN

Reuniune cu colegii de breaslă să puneţi la cale o strategie de lucru – fie şi în particular, numai să ştiţi în ce direcţie vă canalizaţi energia.

VĂRSĂTOR

O să fiţi cooptaţi într-o activitate în care să vă puneţi amprenta creativităţii şi să iasă spectacol sau o lucrare originală – nu altfel.

PEŞTI

Veţi primi un ajutor din partea unei persoane străine care se afla acum în străinătate şi fie vă cheamă acolo, de sărbători, fie într-o vacanţă când o să puteţi voi.

BERBEC

Vă pot intra nişte bani şi să achitaţi mare parte din datorii, să aveţi şi pentru cadouri – pe cât se poate – sau aşteptaţi prima de Crăciun.

TAUR

Se poate să intraţi în negocieri cu diverse persoane care vor să faceţi împreună afaceri şi să vă daţi OK-ul pentru o colaborare, din ianuarie încolo.

GEMENI

O şansă de bani la serviciu, poate şi partenerul de viaţa aduce mai mulţi bani în casa – se-aduna, paractic din mai multe direcţii şi o să-i ţineţi pe loc încă vreo săptămână.

RAC

Poate va trebui să daţi un răspuns referitor la un proiect de anul viitor ca să se formeze echipa, să semnaţi contractul, ca să se ştie exact ce urmează fiecare să facă.

LEU

Vă puteţi pune casa la punct, faceţi o curăţenie generală, să luaţi un frigider nou, un televizor, computer, să completaţi lucrurile care s-au învechit, s-au mai stricat.

FECIOARĂ

Vi se poate semna un act, să primiţi OK-ul ca să plecaţi în străinătate la muncă sau să învăţaţi, vi se va împlini un vis.

BALANŢA

O sumă de bani, poate fi o restantă, un câştig suplimentar cu care să faceţi piaţă, să vă eliberaţi şi de nişte datorii – pare să fie o relaxare financiară.

SCORPION

Întâlnire cu cineva de care depinde angajarea voastră, o numire în funcţie, poate, sau altceva care contează enorm pentru voi.