Tags

Related Posts

Share This

Azi 10 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 10 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

Confirmari de la mare distanta ca vi s-au rezervat camere la hotel, bilete de transport cu trenul sau cu avionul de Pasti sau de 1 Mai.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Va reusesc demersurile care tin de bani, de obtinerea unui credit, de reesalonarea ratelor, sau de achitarea ori stergerea unor datorii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

O sa primiti ajutor din partea unor persoane care nu asteapta decat un semn de la voi ca sa va faca un serviciu, sa va scuteasca de efort si de bani.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Faceti rost de bani, poate e zi de salariu si o sa puteti face piata, sa va luati tot ce-aveti pe lista de lucruri obligatorii pentru sarbatori.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Puteti avansa cu redactarea unor acte la notar si sa le autentificati dupa data de 15 aprilie, daca mai devreme nu se poate.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

O sa reluati o colaborare careia ii veti aduce unele imbunatatiri si s-ar putea sa v-aduca mai multa notorietate decat bani din iunie incolo.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

Vi se propune ceva nou la job, poate pe alti bani, e posibil sa vi se plateasca si niste cursuri de perfectionare, ramane sa va spuneti si voi parerea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

S-ar putea sa va intre niste bani si luati ce va trebuie pentru camara, plus unele delicatese pe care nu vi le puteati permite fara acest supliment financiar.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Vesti cat se poate de bune, ca o sa va-ntalniti cu oamenii de care va e dor, ca o sa puteti pleca sa revedeti niste locuri care v-aduc aminte de zilele fericite.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Se observa succes la examen, la scoala, la interviuri, o sa primiti un accept sa mergeti mai departe cu o lucrare, un proiect, ceva important.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

O sa va mearga mult mai bine din punct de vedere sentimental si o sa va revina cheful de viata, de inceput lucruri noi care sa va puna in valoare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

Sunteti pe punctul de a legaliza un act, se poate sa va cumparati o casa ori sa redecorati interiorul, sa va luati masina, scuter sau un calculator nou.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 10 aprilie 2012