Tags

Related Posts

Share This

Azi 1 Martie 2015

Berbecii pot repera astazi o relatie sentimentala. Cat despre Varsatori, acestia sarbatoresc in familie.
BERBEC
O sa va dati intalnire cu rude, prieteni la o reuniune festiva, sa le faceti un cadou, ori sarbatoriti si sa va bucurati de atmosfera ceruta de cei din jur.

TAUR
Un semn de dor, de dragoste de la cineva aflat departe si, desi pare imposibil, s-ar putea sa vina sa va vada, indiferent cate sacrificii ar trebui sa faca.
GEMENI
Se-anunta mondenitati cu oameni pe gustul vostru cu oameni pe calapodul vostru si poate mai incropiti si alte relatii, sa largiti cercul de prieteni.
RAC
O sa dati curs unei invitatii la un eveniment monden, iesind din nota voastra obisnuita, c-ati prefera sa se vina la voi acasa decat sa va dcueti in oras.
LEU
Ati putea petrece cateva ore in statiunea prefarata, pe cheltuiala altora, care pot fi gazdele voastre, prieteni, rude, si sa va-ntoarceti pana la noapte.
FECIOARA
Se pare ca le-ati pregatit mici surprize celor dragi si iesiti pe undeva, vedeti un spectacol, desfasurati activitati deconectante.
BALANTA
Un bun preilej sa reparati o relatie sentimentala, e 1 martie, inceputul primaverii, si in cazul vostru al unui nou inceput.

SCORPION
O reuniune cu rudele sa va bucurati si voi de acest moment al primaverii si poate puneti la cale un eveniment care va avea loc in curand.
SAGETATOR
O iesire cu grupul, poate plecati intr-o excursie, in vizita la cineva din alt oras sau la niste cunostinte, la o petrecere aniversara.
CAPRICORN
Se poate sa va dati intalnire cu un grup de prieteni si sa petreceti cateva ore bune impreuna, sa va puteti la curent cu viata societatii, sa fiti conectati.
VARSATOR
V-ati putea aduna rude si prieteni in jurul unei mese festive, la o nunta, un botez sau e alt gen de sarbatoare, la care o sa va faca placere sa va duceti.
PESTI
O stare de spirit deosebita, sfera amoroasa primeste accente frumos nuantate si va puteti indragosti sau o sa aveti convingerea ca vreti sa va-ntemeiati o familie.

Sursa: http://stirileprotv.ro