Tags

Related Posts

Share This

Azi 1 Iunie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 1 Iunie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Intalnire importanta de care depinde o angajare, sau poate e o audienta la sef, sa capatati o functie sau o marire de salariu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Verificati soldul sa vedeti de ce bani dispuneti, sa dati o fuga la munte, la mare sau oricum, la distractie undeva si sa aveti si de cheltuiala de luni incolo.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
O sa recuperati acei bani pe care-i cereti de ceva vreme si o sa va puteti achita datoriile care s-au strans pe parcurs, va eliberati de un stres.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Va faceti planuri cu bataie lunga sa stiti pe ce colaborari contati, unde o sa va petreceti concediul si cu cine sau unde sa-i trimiteti macar pe copii in vacanta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Se prea poate sa-ncepeti lucrul la un nou proiect si sa fie o rampa de lansare pentru voi in cariera, sa castigati si bani si prestigiu

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O sa definitivati o situatie, faceti plati pentru cazare, transport, puteti pleca si in delegatie, nu numai in vacanta sau va duceti la studii in strainatate.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Puteti primi o invitatie la plimbare in strainatate, poate fi un simpozion, un meci, un concert, o gala, ceva care sa va dea prilejul sa va relaxati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
V-ati putea oferi sa lucrati la un proiect care v-ar aduce recunoastere, bani, o reusita oricum si e de profitat de conjunctura de moment.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O sa picati de acord cu partenerii de afaceri in privinta conditiilor contractuale si puteti incepe lucrul de luni la noul proiect.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
O invitatie de plecat pe undeva cu un grup vesel si puteti avea parte de o experienta deosebita, sa intelegeti niste lucruri care v-au consumat nervos o buna bucata de vreme.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Va-ntalniti cu prietenii fie ca sa desfasurati o activitate de grup, sa va antrenati pe un teren de sport sau sa luati bani din vanzarea unor produse.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Se poate sa va ocupati de gospodarie azi, maine si sa reparati, sa zugraviti sau sa reamenajati interiorul – poate va pregatiti de un eveniment festiv.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 1 Iunie 2012