Tags

Related Posts

Share This

Azi 1 Aprilie

BERBEC – Intrevederi cu oameni de afaceri ca sa vedeti pe care dintre contracte le semnati, sa nu va treziti ca-l pierdeti pe cel mai valoros si ratati sansa de a avea un cont bancar solid.

TAUR – Demersurile care tin de bani si plati va reusesc, s-a deblocat traseul actelor referitoare la bani si va miscati altfel ca fara bani nu puteti face niciun pas.

GEMENI – Confirmari de prin diverse parti, veti primi aprobari, bani, si-o sa puteti semna un contract de munca, iar daca se iveste ocazia puteti incepe o colaborare.

RAC – Va intra acei bani care tot intarziau si o sa puteti face plati, sa lichidati datoriile, rate, facturi, sa va asigurati ca nu va prinde Pastele cu restante.

LEU – Dispuneti de niste bani cu care vreti sa luati bilete de 1 mai sau sa plecati in week-end pe undeva, sa nu ratati o astfel de ocazie si poate gasiti ceva mai ieftin.

FECIOARA – Se contureaza niste bani de la serviciu si-o sa puteti face aprovizionarea, sa mai achitati niste facturi, sa fiti cu toate la zi – fara datorii.

BALANTA – Activitate intensa la slujba, o sa dati zor sa fiti cu toate la zi si sa va luati banii, ca sa va puteti plati ratele, facturile, taxele scolare si restul angaralelor.

SCORPION – O sa investiti niste bani in locuinta, va luati aparatura, fie si in rate, v-apucati de zugravit sau va ocupati de redecorarea interiorului locuintei.

SAGETATOR – Un castig banesc, o posibilitate de a accede la o functie de conducere, la o pozitie mai sus, intr-un clasament si o sa capatati o mai mare vizibilitate.

CAPRICORN – Proceduri birocratice reusite si se vor rezolva multe lucruri care va tineau pe loc, se observa progrese pe mai multe planuri.

VARSATOR – Se regleaza relatia cu partenerul de suflet, o sa existe armonie si puteti ajunge la logodna, casatorie, la anul, poate, pe vremea asta.

PESTI – V-asezati la masa negocierilor sa impartiti responsabilitati si bani, sa va dramuiti in asa fel timpul incat sa terminati toate treburile pana de Paste.