Tags

Related Posts

Share This

Azi 1 Aprilie 2015

O s-avem parte de o cursa cu obstacole si-o sa ne descurcam frumos, c-o sa facem apel la tot instrumentarul din dotare si n-o sa ne descurajam, asa, cu una cu doua.

BERBEC
Aveti multa energie si o sa va puteti pune toate planurile in aplicare, sa avansati pe cale ierarhica si sa aveti parte de reusite si in plan profesional. O sa va puneti de acord cu perechea de suflet sa impartiti responsabilitatile, sa va ocupati de copii si sa petreceti mai multe ore cu familia.

TAUR
Incep sa se vada rezultatele unor eforturi de durata si sa va simtiti mai bine fizic, psihic, sa aveti mai mult spor la serviciu ca sa luati un salariu mai bun. De cineva mai in varsta s-ar putea sa va ocupati si sa-l duceti pe om la doctor, la analize sau pe la vreo institutie a statului sa ia vreo semnatura.
GEMENI
Vi se face vreo oferta de lucru si o sa va ganditi daca e convenabil, merita ca bani sau daca timpul de lucru e pe masura fortelor voastre. Poate aveti de lamurit o problema de familie la tribunal, sa primiti pensie alimentara sau sa vi se incredinteze un copil.
RAC
Se poate sa fie ceva nou de lucru la slujba si sa depuneti un efort dublu, si sa va fie mai greu sa tineti pasul cu anturajul colegial. O problema de sanatate o sa va poarte pe la doctor pana-i veti veni de hac si o sa fie bine.
LEU
O sa luati niste bani care or sa v-ajute sa umpleti niste goluri, mai platiti o rata, o factura si faceti orice ca sa fiti cu platile la zi. Poate va-ntelegeti cu partenerul de cuplu in privinta destinatiei de vacanta si a prietenilor cu care plecati la odihna.
FECIOARA
V-au ramas o serie de lucruri de rezolvat si o sa va adunati toate resursele ca sa faceti munca de calitate, asa cum sunteti obisnuiti. O s-aveti de luat de undeva niste bani si o sa-i puneti la pusculita s-aveti pentru Paste sau pentru vacanta de vara.
BALANTA
O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu si unii dintre voi o sa ajungeti si la casatorie, daca nu oficializaserati relatia – atat de bine o sa va mearga. Va asezati la masa negocierilor si nu va ridicati pana n-o sa fie de acord cu conditiile voastre partea adversa.

SCORPION
Interactionati frumos cu coechipierii de afaceri, cu sefii si poate puneti bazele unei activitati care sa va puna intr-o lumina favorabila. E posibil sa apara o persoana sarmanta, de care sa fiti atrasi ca de un magnet si sa iasa o poveste de dragoste.
SAGETATOR
O sa-i abordati pe cei din conducere sa va finanteze un proiect, sa va acorde o invoire, niste facilitati ca sa nu mai duceti greul la serviciu. O sa fie nevoie de o ingrijire mai atenta, sa nu lasati sa se cronicizeze vreo boala pe care n-aveti chef s-o luati in seama.
CAPRICORN
E posibil sa va atasati, vizibil, de cineva cu care aveti cateva lucruri serioase in comun, ca sa formati un cuplu, sa fiti voi mai fericiti. Sunteti pe picior de plecare, poate va mutati la alta adresa sau in alta tara, daca v-asteapta cineva pe-acolo.
VARSATOR
Se anunta o perioada buna la scoala, la examene, la interviuri, poate mai urcati o treapta si o sa v-alegeti cu niste recompense. Poate aveti de legalizat niste acte de proprietate, vindeti cumparati sau obtineti in instanta niste bunuri.
PESTI
Intrati la cheltuiala ca sa nu ramaneti in urma nici cu ratele, nici cu facturile sau cu taxele pentru scoala sau gradinita copiilor. Intalnire cu cineva care are niste surprize placute pentru voi si la care veti avea si voi un gest de raspuns.

Sursa: http://stirileprotv.ro