Tags

Related Posts

Share This

Azi 08 Februarie 2013

VARSATOR – Un program incarcat, e de lucru la job, iar in particular o sa va duceti pe la diverse evenimente festive maine, poimaine si poate si diseara e ceva.

PESTI – Ati putea obtine o semnatura care sa v-ajute sa definitivati o situatie, sa avansati in grad sau sa puteti dezvolta o afacere, un proiect care inseamna foarte mult pentru voi.

BERBEC – Sunteti inventivi si o sa puteti pune in aplicare unele idei, pe altele o sa le puneti la pastrare pentru alt moment prielnic care va veni la primavara.

TAUR – Ve-ti patrunde in tainele unei noi meserii sau e doar o ramura a celei pentru care v-ati scolit, e ceva nou care o sa va placa si-o sa v-aduca bani frumosi.

GEMENI – O stare de bine, o prezenta placuta, un castig banesc, dar se poate sa fie si o reusita a copilului, sa ia un examen sau sa castige o bursa de studii.

RAC – V-ati putea aranja un sejur pe undeva sau in cel mai bun caz sa se ocupe altcineva de rezervari la hotel, tren, avion, autocar si sa va duceti la odihna, la distractie, cum preferati.

LEU – S-ar putea sa fie zi de salariu si sa luati bani, dar se poate sa-i primiti si din particular de undeva si s-aveti cu ce sa platiti rate, facturi – se observa cheltuieli.

FECIOARA – O sa aflati noutati care sa va dea imboldul sa va ocupati de un proiect incitant – si poate va decideti sa lucrati in echipa sau porniti pe cont propriu.

BALANTA – Va pregatiti de o plecare, poate va duceti la un eveniment festiv in alt oras, poate fi o deplasare chiar si in interesul serviciului si sa va bucurati si de plimbare, de peisaj.

SCORPION – Ati putea lamuri o chestiune mai veche si sa reluati o activitate, sa recuperati niste bani sau sa primiti altceva in locul banilor.

SAGETATOR – O sa va duceti pe la mondenitati, mai chemati si niste prieteni pe la voi daca e ceva care va retine acasa si o sa aveti cu cine sa va petreceti in mod placut timpul liber.

CAPRICORN – E posibil sa va contacteze cineva in vederea unor afaceri, poate semnati un acord, oricum, o sa luati mai multi bani de-acum inainte – sau cel putin astrele asa propun.