Tags

Related Posts

Share This

Azi 06 Februarie 2013

VARSATOR – Puteti demara o afacere, sa va faceti un bun renume, sa lucrati, poate, si in particular, ca sa castigati mai multi bani, s-aveti de rate si facturi.

PESTI – Noutati in plan profesional – apare cineva care va face viata mai frumoasa si o sa fiti capabili de lucruri mari, o s-aveti curaj si incredere in voi.

BERBEC – Ati putea avea noroc de niste bani de la serviciu, dar cu un telefon dat in prealabil sefilor, ca sa urgenteze demersurile, sa va puteti lua banii.

TAUR – Or sa va-ncarce sefii cu mai multe responsabilitati, dar vor veni si bani mai multi, care sa merite efortul. E o perioada banoasa pana la vara – chiar si dupa daca tineti pasul.

GEMENI – O s-aveti de-a face cu niste autoritati, poate va duceti sa platiti niste taxe, sa legalizati

RAC – Se vine cu oferte de lucru, va ganditi si aveti timp pana la vara sa dati raspunsul – daca oamenii nu se grabesc si-o s-aveti de semnat si niste acte.

LEU – Puteti face progrese in sfera afaceri – sa va extindeti, sa-i cointeresati pe niste oameni priceputi, care vor munci cot la cot cu voi, sa fie un castig pe cinste.

FECIOARA – Se poate sa intrati in audienta sa va cereti niste drepturi, sa primiti o aprobare, sa mai faceti un pas in cariera, sau mai bine zis un salt inainte.

BALANTA – O veste buna, o suma de bani, poate va dati intalnire cu cineva de care depinde o reusita in afaceri sau e vorba despre fericirea voastra.

SCORPION – Se poate sa va-ngrijiti mai mult, sa desfasurati o activitate de placere, un hobby, sa organizati o excursie la sfarsit de saptamana, cu copii cu tot.

SAGETATOR – E posibil sa luati niste bani, dar se observa si cheltuieli extra-bugetare – poate ca sa cumparati diverse lucruri pentru interiorul locuintei, sa faceti reparatii.

CAPRICORN – O sa va implicati intr-un proiect care sa v-aduca recunoasterea valorii, o recompensa materiala si solicitari din partea unor coechipieri de afaceri sa lucrati impreuna.