Tags

Related Posts

Share This

Azi 05 Februarie 2013

VARSATOR – Se petrec lucruri noi – intrati in afaceri, dezvoltati niste proiecte care va conduc spre succes, dar nu fara munca multa de data asta, fata de anii precedenti.

PESTI – Veti lucra, poate, intr-o alta echipa si o sa fiti altfel pusi in valoare, va fi un castig si o sa va mobilizati toate resursele interioare sa va autodepasiti.

BERBEC – Poate ca nu sunteti convinsi ca vi se potriveste jobul cu care va imbie niste angajatori, insa banii v-ar acoperi niste cheltuieli din cele obligatorii care v-ar usura viata.

TAUR – Stati la masa negocierilor sa obtineti tot ce v-ati propus si sa-i determinati pe cei din echipa sa se implice in munca respectiva, sa iasa ceva de calitate.

GEMENI – Vin bani sau macar asa ar trebui Poate fi o sursa particulara, o colaborare bine platita la ora actuala si care s-ar putea permanentiza.

RAC – Poate va pregatiti de o plecare in week-end, o fi ceva neprevazut, o invitatie speciala din partea cuiva sau in interesul, de dragul copiilor, veti da o fuga pana la munte, sa zicem…

LEU – II puteti aborda pe sefi sa le expuneti o strategie, o idee de afaceri, sa va incredinteze un proiect care v-ar aduce notorietate si bani.

FECIOARA – O noua initiativa in afaceri si-i veti coopta pe cei care stiti ca se dedica trup si suflet, ca si voi si o sa fie un castig pentru toata lumea.

BALANTA – Se prea poate sa va descoperiti o noua pasiune profesionala si se va gasi cineva sa va finanteze, sa va sustina din toate punctele de vedere pe tot parcursul proiectului.

SCORPION – O sa va dedicati familiei, poate veti descoperi preocupari comune care sa va dea un tonus ridicat, sa v-ajute sa va mentineti silueta, sa fiti in forma.

SAGETATOR – Fler in afaceri, curaj, dezinvoltura, spirit combativ, aveti tot ce va trebuie ca sa faceti progrese in cariera, sa luati un salariu mai bun.

CAPRICORN – O relansare printr-un proiect de ultima ora, poate v-ati schimbat stilul de lucru, echipa, instrumentele, si o sa va bucurati de mare trecere in fatza superiorilor ierarhici.