Tags

Related Posts

Share This

Azi 04 Februarie 2013

VARSATOR – O sansa de bani – poate va interesati pe la banci ca sa luati un credit pentru o casa ori sa va platiti taxele, impozitele, asigurarile – dar se poate si sa depuneti niste bani in banca

PESTI – Se poate s-aveti parte de o reusita, sa primiti bani, o recompensa, va luati ceva nou pentru casa, ori o masina, dar se poate sa fie un succes profesional.

BERBEC – Aveti planuri serioase de pus in aplicare – intr-o combinatie parteneriala – de afaceri sau poate va simtiti in stare sa lucrati pe cont propriu.

TAUR – Se poate sa fiti invitati la un casting, sa va duceti la un examen – sa aveti de unde castiga bani in plus – in perioada asta.

GEMENI – O sa faceti niste achizitii si banii se cam duc, insa e ceva care va trebuie si or sa fie toti ai vostri multumiti – ca poate fi ceva pentru interiorul locuintei.

RAC – O confirmare din partea unei agentii de voiaj, ca vi s-au rezervat bilete de cazare, tren, avion pentru la vara – nu conteaza, pot fi si pentru week-end – la pret redus.

LEU – Se anunta un succes de grup – poate v-alegeti echipa sau e deja alcatuita si o sa lucrati in formatia respectiva si in continuare daca reteta s-a dovedit de succes.

FECIOARA – Un mesaj pe care-l asteptati demult, primiti ok-ul pentru un job sau ca sa intrati intr-o combinatie parteneriala care sa va propulseze pe o treapta sociala superioara.

BALANTA – Or sa va treaca niste bani prin mana, poate mai si raman, ca tot v-ati propus sa faceti un fond de rezerva, sa puneti niste bani deoparte.

SCORPION – Se rezolva o problema de tip imobiliar si o sa va puteti muta sau sa vindeti o proprietate ori doar sa redecorati, sa mobilati apartamentul.

SAGETATOR – V-oti fi decis sa va luati alt televizor sau o combina muzicala, ceva decorativ prin casa – ideea este ca veti cheltui niste bani pentru interiorul locuintei.

CAPRICORN – Rulati banii din cont, scoateti dobanda, schimbati in alta moneda – poate-i puneti la pastrare, sa faceti un capital – c-aveti planuri mari pentru la vara.