Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Ianuarie 2019

Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche.roscop 19 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. E bine să facem cumva s-avem mai multă încredere în noi şi să reuşim măcar anul acesta să ne împlinim dorinţele, să nu ne abatem de la crezul nostru.Vibraţia zilei este 1 şi o să putem începe lucruri noi, de succes.


BERBEC – Se poate să vă treziţi cu un musafir cu care să petreceţi mare parte din zi în oraş şi să vă-ntâlniţi şi mâine, dacă n-aveţi, deja, alt program. Invitaţie de plecat într-o excursie şi o să găsiţi o destinaţie atrăgătoare şi o companie pe măsură, şi azi şi mâine – sfera deplasări rămâne deschisă.
TAUR – E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate, să alegeţi un program care să vă destindă şi în niciun caz care să vă obosească. O să primiţi nişte daruri, care pot fi şi de la crăciun, anul nou, pentru că n-aţi apucat să vă vedeţi cu persoanele respective şi o să vi se facă şi o declaraţie de dragoste.


GEMENI – O să scoateţi nişte bani de la rezerve, ca să ieşiţi la întâlnire, să spargeţi monotonia. Se poate să vă duceţi la o cununie religioasă, şi să fie o atmosferă care să vă insufle şi vouă dorinţa de a aduce unele îmbunătăţiri în relaţie, poate chiar să vă căsătoriţi.
RAC – O rudă apropiată îşi face drum pe la voi şi o să puneţi la cale un eveniment de familie care va avea loc în foarte scurt timp. Se poate s-aveţi o discuţie decisivă cu partenerul de cuplu şi să vă faceţi planuri de viaţă, poate urmează să deveniţi părinţi, şi să vă căsătoriţi înainte, dacă n-aţi legalizat relaţia.


LEU – Se poate să ieşiţi la o cină romantică, sau la un concert şi să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care sunteţi compatibili. Poate daţi o fugă la prietenii din altă zonă geografică să vă felicitaţi pentru trecerea în noul an, să staţi la poveşti, să vă vedeţi şi cu rudele la care n-aţi mai ajuns de multă vreme.
FECIOARĂ – V-aţi putea întâlni sufletul pereche, omul alături de care o să vă petreceţi restul vieţii şi să intraţi într-o altă etapă de viaţă. E o aniversare, un motiv să vă strângeţi cu toţii, rude, prieteni, să faceţi un bilanţ al anului trecut şi să vă pregătiţi de nunţile şi botezurile care vor avea loc în curând.


BALANŢA – Păreţi nerăbdători să daţi ochii cu cineva de care vă era dor, poate aveţi şi ceva important să-i spuneţi, şi e o stare efervescenta. Se poate să le lansaţi prietenilor o invitaţie să vină la voi la masă, poate-aveti şi un anunţ important de făcut, sau să-i chemaţi la o cununie civilă, religioasă.
SCORPION – Aţi putea repara o relaţie de prietenie, de dragoste şi să menţineţi relaţia – la cald – să nu se mai piardă pe drum. La voi relaţia sentimentală face mari progrese şi poate avansa spre o căsătorie care să vă ia chiar şi pe voi prin surprindere, iar cei din jur or să se bucure, în mod sigur.


SĂGETĂTOR – O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea acelor oameni care contează pentru voi şi o să vă echilibraţi emoţional. O să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos să adunaţi de-o ieşire la masă cu prietenii, să plecaţi într-o escapadă turistică, să găsiţi o variantă de relaş, activ, să descărcaţi stresul cronic.
CAPRICORN – O să apară cineva care să vă facă să speraţi la o relaţie care să se potrivească aspiraţiilor voastre şi să rezonaţi frumos. O să aveţi parte de întâlniri – surpriză, poate vi se organizează ceva care-o să vă facă plăcere şi o să răspundeţi cu toată deschiderea la gesturile celorlalţi.


VĂRSĂTOR – E cineva din familie care vine la voi dacă nu plecaţi pe nicăieri şi o să vă bucuraţi de o revedere care va aduce căldura în suflet. Aţi putea da o fugă în alt colţ de ţară să-i faceţi o vizită cuiva pe care nu l-aţi putut vedea de sărbători şi să vă-ntoarceţi mâine
PEŞTI – Poate-o să aflaţi lucruri noi de la partenerul de suflet şi o să ştiţi încotro vă-ndreptaţi cu relaţia – poate spre căsătorie. Sunt ceva evenimente în oraş la care-aţi vrea şi voi să vă duceţi şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă să le treceţi pe toate în revistă.