Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Martie 2016

Horoscop zilnic, 17 martie 2016. Balantele au probleme in viata de cuplu, iar Varsatorii au o zi plina de succese.Rezolvari azi. O sa putem duce la bun sfarsit ce ne-am propus, indiferent cat efort o sa depunem, pentru ca o sa vedem ca niste oameni or sa ne vina in ajutor.

Horoscop 2016 BERBEC – Va pot intra niste bani si sa aveti cu ce pleca la drum de-acum incolo, sa le faceti o vizita prietenilor care locuiesc prin imprejurimi. E posibil sa reinnoiti un contract de munca si sa mai adaugati cateva lucruri, sa cereti poate si alti bani, daca mai exista resurse financiare.
Horoscop 2016 TAUR – Le-ati putea da o mana de ajutor parintilor, bunicilor sa repare ceva pe-acasa ori sa-si faca piata, sa ajunga la doctor. O sa primiti vesti bune de pe la prietenii care se casatoresc, aduc pe lume copii, ii boteaza ori va cheama la ziua lor de nastere, vesti bune, cum spuneam.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa luati parte la un eveniment care aduna lume multa si poate avea legatura si cu voi, cu familia voastra. Poate intrati intr-o runda de negocieri ca sa prelungiti un contract sau sa-ncepeti un proiect nou nout care sa v-aduca mai multi bani si aprecieri din partea sefilor.
Horoscop 2016 RAC – Vi se poate aproba un credit bancar si sa rezolvati problema taxelor scolare sau a concediului, sa puteti pleca la vara cu familia pe undeva. Ati putea regla o situatie scriptica, sa indreptati niste greseli, sa va luati o revansa fata de cineva care v-a intins o mana de ajutor candva.

Horoscop 2016 LEU – Va puteti asocia cu niste oameni care vor pune umarul la treaba, la fel de serios ca si voi si veti face performanta de inalta clasa impreuna. O problema de sanatate revine daca nu i-ati acordat atentia cuvenita si o s-o rezolvati de data asta, pentru ca vreti si fiti in forma, gata oricand de competitie.
Horoscop 2016 FECIOARA – Sunteti asteptati intr-o vizita si o sa ramaneti pana tarziu daca tot o sa fie atmosfera placuta. O sa interactionati cu diverse persoane care vin cu oferte de job si o sa aveti de unde sa alegeti, daca sunteti dispusi sa schimbati locul de munca.

Horoscop 2016 BALANTA – Aveti asteptari mari de la partenerul de viata, dar si el e prins cu diverse treburi si nu se poate ocupa doar de voi – azi, cel putin. Se vine cu o invitatie in alt oras, sa le faceti o vizita unor prieteni care vor sa va vedeti mai des pentru c-aveti multe in comun.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa-ntalniti pe cineva care o sa va fascineze si de-aici poate incepe o poveste de dragoste, daca sunteti in cautarea perechii de suflet. Poate fi o zi banoasa si daca tot incasati bani ati putea pune si ceva deoparte, s-aveti de sarbatori, sa plecati pe undeva cu ai vostri, sa va relaxati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate va asociati cu niste oameni sa duceti la bun sfarsit un proiect, sa va luati banii ca s-aveti de cheltuiala. O sa investiti niste bani in casa, poate e una pe care o construiti intr-o zona artistica, la munte, la mare, o fi o casa de vacanta de care sa se bucure familia si prietenii.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa reveniti la una dintre preocuparile de timp liber, ca sa depasiti o stare de epuizare, sa preintampinati o depresie sau pentru un tonus. Luati parte la vreo sedinta, negociere, sa va puneti de acord cu cei care vor sa lucrati impreuna, si ajungeti, in cele din urma la un consens.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate puneti umarul la un eveniment care o sa aiba loc in weekend si o sa mearga totul bine, asa cum v-ati propus. Sunteti pusi pe fapte mari si cerul e cu voi, o sa aveti castig de cauza in orice situatie, o sa fiti intr-un varf de forma, veti avea succes.
Horoscop 2016 PESTI – In orice moment se poate sa va iasa-n cale cineva de care sa va simtiti atrasi sufleteste si sa visati la o relatie de cuplu. Se poate sa-ncepeti un proiect care sa va aduca bani mai multi si sa va promita o ascensiune in cariera si e bine sa profitati la maximum de aceasta oportunitate.


Horoscop Azi 17 Martie 2016