Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 Decembrie 2018

Horoscop 10 decembrie 2018. Gemenii primesc dovezi de dragoste.O zi cu rezolvări. O să aflăm ce n-a mers bine, ce e de făcut, cum trebuie procedat ca să scurtăm drumul spre succes, să-ncheiem cum se cuvine anul, să ne declarăm învingători.Vibraţia zilei este 11 şi o să înţelegem mai în profunzime un lucru, un fenomen.


BERBEC – Sunt şanse să plecaţi în străinătate la odihnă, la studii, în plimbare, poate rezolvaţi mai multe treburi deodată. Se conturează o serie de schimbări, la care nu veţi rămâne indiferenţi, şi o să vă străduiţi să vă faceţi loc printre cei nou veniţi sau care s-au instalat la conducere.
TAUR – Un mesaj de la cineva cu care o să vă vedeţi zilele astea şi poate vă faceţi program mai ales de sărbători. O să fiţi cooptaţi de nişte oameni cu care veţi colabora în termeni buni şi o s-aveţi parte de câştiguri, o să merite să vă asumaţi nişte riscuri.


GEMENI – Un schimb de mesaje cu cineva care nu vrea să vă piardă şi vine cu noi dovezi de dragoste – va fi foarte convingătoare persoana. Posibilă negociere şi o să veniţi cu argumente – forţe ca să obţineţi avantajele pe care le-aţi revendicat în scris, într-o cerere, acum câteva luni.
RAC – O să faceţi tot posibilul să scăpaţi de toate datoriile şi să vă destindeţi, să luaţi cadouri din timp, să nu alergaţi în ultima clipă. Întrevedere în scop de afaceri, poate stabiliţi cu cât să fiţi plătiţi din ianuarie şi o să vă puneţi de acord cu angajatorii până la sfârşitul anului.


LEU – O să vină şi recunoaşterea valorii, până de Craciun şi o să fiţi mulţumiţi de ce se întâmplă, şi veţi considera că merită să mergeţi mai departe. Voi o să fiţi cooptaţi de nişte oameni cu care aţi putea colabora pe termen lung, dacă nu-şi vor schimba atitudinea, pe parcurs, partenerii de afaceri.
FECIOARĂ – O să lămuriţi o problemă de familie şi toţi ai voştri vor fi înţelegători, cooperanţi, gata să pună umărul la treburile complicate. E posibil să recuperaţi acei bani pentru care aţi muncit în particular şi să vă descurcaţi frumos, să nu vă lipsească nimic din ce v-aţi propus s-aveţi pe masa de sărbători.


BALANŢA – Se prea poate să daţi iama prin magazine să luaţi cadouri şi alte lucruri pe care le aveţi pe lista de lucruri obligatorii. Va bate gândul să reziliaţi un contract şi să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială, ca să vă asiguraţi banii pentru toate cheltuielile casei, ale familiei.
SCORPION – E posibil să vă treziţi cu o ofertă de colaborare pentru anul viitor şi să fie convenabilă ca timp dedicat, şi ca bani. Veţi apela, probabil, la un avocat, ori la notar să vă pună în pagina o dorinţă, să vă recăpătaţi nişte drepturi, pentru că e un moment favorabil rezolvării chestiunilor mai vechi.


SĂGETĂTOR – Vă daţi întâlnire cu cineva care înseamnă mult pentru voi şi veţi lua o decizie referitoare la locul în care veţi petrece sărbătorile. Se poate să primiţi ajutor din partea unei persoane din străinătate şi o să fie la schimb, se pare, c-aveţi şi voi ceva de oferit şi-o să fiţi chit.
CAPRICORN – Se poate să plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi o problemă de serviciu şi-o să profitaţi de ocazie să luaţi o gură de aer fresh. Un câştig bănesc, încep să se-adune banii pe care trebuia să îi luaţi mai de mult şi-o s-aveţi pentru rate, facturi, cadouri, şi pregătirile de sărbători.


VĂRSĂTOR – Se observă o cheltuială, dar şi nişte bani care or să vă intre, în completarea salariului. Reuniune cu colegii de breaslă ca să puneţi în aplicare un proiect eveniment, pregătiţi un spectacol, o serbare a copiilor, ceva care va fi o adevărată provocare.
PEŞTI – Se pare c-o să primiţi o invitaţie pentru weekend să ajungeţi la nişte prieteni, vă opriţi şi pe la rude şi o să fie deconectant. Vă pot intra nişte bani şi scăpaţi rapid de obligaţiile lunare ca să vă rămână şi pentru aprovizionarea de sărbători, pentru cadouri şi vacanţă, a voastră, a copiilor.