Tags

Related Posts

Share This

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai

Neti Sandu dezvaluie horoscopul saptamanii 10 – 16 mai pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti.
Horoscop Neti Sandu Berbec 10-19 Mai 2013
E posibil sa semnati un contract de angajare, pare sa fie o reusita la care visati de multa vreme si viata voastra profesionala sa ia o intorsatura fericita. Se poate sa primiti bani, un colet, ceva de care aveti nevoie si sa fie consistent.
Horoscop Neti Sandu Taur 10-19 Mai 2013
Se poate sa aflati vesti importante legate de profesie, de semnarea unor contracte si, de luni, poate vi se aproba un credit bancar. O achizitie pe bani multi, pe care o veti face, poate, cu credit de la banca si sa fie spre folosul familiei – o masina, poate.
Horoscop Neti Sandu Gemeni 10-19 Mai 2013
O posibila legalizare si o sa avansati pe cale ierarhica, o sa fiti repusi in drepturi si o sa va eliberati de niste poveri. Ati putea prelungi un contract si sa adaugati niste cerinte in plus – bani mai multi si poate mai putine ore de munca.

Horoscop Neti Sandu Rac 10-19 Mai 2013
Ati putea completa niste formalitati de plecare in strainatate si sa rezolvati pana la sfarsitul programului, sa asteptati raspunsul care poate fi afirmativ ca vine anul vostru norocos. Se poate sa va prezentati la un notar care sa va descurce o situatie incalcita, legata de niste proprietati pe care vreti sa le dobanditi.
Horoscop Neti Sandu Leu 10-19 Mai 2013
O confirmare de la job sau de la banca dispusa sa va imprumute bani, pentru ca intruniti conditiile, sau prietenii carora le-ati imprumutat bani v-anunta ca or sa vi-i dea inapoi. Puteti avea noroc de bani de undeva din particular si sa acoperiti cu ei urgentele, pentru moment, cel putin.
Horoscop Neti Sandu Fecioara 10-19 Mai 2013
Se poate sa fiti cooptati intr-o activitate extraprofesionala si-o sa primiti bani pentru munca depusa, iar in perspectiva se vor naste si alte proiecte. Un raspuns favorabil de la un examen, un interviu, din cabinetul unui medic, poate, sau de la tribunal.
Horoscop Neti Sandu Balanta 10-19 Mai 2013
Va pregatiti de o plecare in excursie, poate fi si o deplasare cu treaba, sa rezolvati probleme de afaceri, sau in turneu, si-o sa obtineti niste beneficii. O confirmare de la sau despre un drum, ca s-a rezolvat o chestiune de afaceri, ca veti primi ce v-ati comandat sau banii pentru care ati muncit.
Horoscop Neti Sandu Scorpion 10-19 Mai 2013
Se poate sa incasati o suma serioasa de bani si sa va permiteti niste lucruri pe care vi le-ati dorit cu ardoare cine stie de cand, dar abia acum le-a venit si lor randul. Foarte posibila intalnire sentimentala, cu luat decizii, poate vi se face si vreo declaratie de dragoste.

Horoscop Neti Sandu Sagetator n10-19 Mai 2013
O sa va impulsioneze cineva sa incepeti un nou proiect, echipa cu care veti lucra va fi pe masura exigentelor voastre si o sa fiti incantati de rezultate. E posibil sa incasati bani de la serviciu si o sa aveti pentru cheltuielile curente si s-ar putea sa va permiteti si mici rasfaturi.
Horoscop Neti Sandu Capricorn 10-19 Mai 2013
Se poate sa lucrati mult mai bine in colectivitate. Exista si o motivatie puternica, poate vi se propune sau ati devenit sefi si e… altceva! Intrevedere cu cineva care va poate ajuta sa rezolvati o problema scriptica, sa atingeti un alt nivel, sa definitivati un statut.
Horoscop Neti Sandu Varsator n10-19 Mai 2013
Veti aloca o suma de bani locuintei, poate dati avansul pentru o casa, o zugraviti, faceti unele reparatii, mai construeti o annexa, un etaj. Sfera sentimentala este frumos aspectata si inseamna ca relatia capata stabilitate si o sa fiti, normal, fericiti.
Horoscop Neti Sandu Pesti n10-19 Mai 2013
O sa faceti multe drumuri pana sa rezolvati tot ce v-ati propus, dar energie, chef de munca aveti asa incat o sa mearga totul struna. Reuniune cu colegii, prietenii, poate-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau e un succes colectiv de cinstit.