Tags

Related Posts

Share This

Varsator

Horoscop Neti Sandu 2012-Varsator

20 ianuarie -18 februarie
Un an plin de reuşite în plan familial
Vărsătorul se va muta la casa lui, va renova locuinţa, se va extinde, poate pentru că apar şi copiii. Sfera domestică, sub toate aspectele ei frumoase, îi va aduce mulţumire sufletească în prima jumătate a anului, când Jupiter va traversa segmentul care ţine de casă, de familie, de recuperarea unor imobile moştenite sau a unor terenuri.
Cei care vor să-şi schimbe locul de muncă se vor bucura de oferte generoase în decursul lunii aprilie, atunci când Marte si Mercur vor reveni la mersul direct.
După 11 iunie, Jupiter îi va deschide larg porţile Vărsătorului spre fericirea mult visată, fără de care nici toţi banii din lume nu-l pot face fericit. Fără iubire se simte gol pe dinăuntru şi singur şi nu-şi poate împlini menirea, aceea de a dărui celorlalţi, de a fi generos cu toată lumea ca să nu mai existe pic de suferinţă pe pământ. Se va lupta să capete recunoaştere pentru munca pe care o desfăşoară.

Horoscop Neti Sandu 2012 – NATIVII VOR CONSUMA MULTĂ ENERGIE ÎN SFERA BIROCRATICĂ

Dar nu mai e cale lungă până să ia un premiu de excelenţă, pentru că Saturn încă îl supun unor teste severe ca să merite onoruri, înaintări în rang, care vin atunci când va fi epuizat de atâtea eforturi şi aşteptare. E sigur că un ascendent în Taur, Gemeni, Leu sau chiar Fecioară îl poate medalia pe Vărsător până la sfârşitul anului. Va fi extrem de solicitat la slujbă, la şcoală, se va implica în diverse afaceri care îl pun pe drumuri şi va străbate distanţe considerabile, pentru că Uranus, planeta guvernantă a Vărsătorului, se află în casa drumurilor scurte, a mentalului concret, a comunicării, a studiilor, a segmentului birocratic, iar relaţia de inconstanţă cu Pluton din Capricorn îl face pe Vărsător să consume enorm de multă energie în aceste direcţii. Oricât de multă treabă ar avea şi obligaţii de tot soiul, de sănătate ar trebui, neapărat, să se îngrijească,pentru că Marte, aflat în casa intervenţiilor chirurgicale, va reacţiona dacă, la cel mai mic puseu febril, nu se vor lua măsuri, nu se va duce la doctor şi nu se va trata în mod corespunzător. Chiar dacă organismul Vărsătorului a fost şi este rezistent, să nu-i subestimeze puterea lui Marte care îşi va face de lucru timp de 9 luni într-o casă a sănătăţii (dintre care 4 luni va fi retrograd).

Horoscop Neti Sandu 2012 – ANUL ACESTA VISELE NATIVILOR SE VOR IMPLINI

Acesta nu se va lăsa până nu-i va reda Vărsătorului sănătatea perfectă, dar cu ceva suferinţă. Şi tot într-o casă a sănătăţii, dar în cea a bolilor cronice, se află Pluton în Capricorn şi împreună cu Marte va lucra de zor la recuperarea Vărsătorului, cu condiţia ca şi el să fie cooperant. Altminteri, afecţiunile netratate în decursul acestui an se vor croniciza cu timpul.
Anul începe destul de bine cu Venus, Micul Benefic, în casa banilor, secondat de Soare şi Mercur aşa încât vor fi şi bani dar şi
0 stare de spirit deosebită, pentru că speranţele, visele nativilor din Vărsător vor deveni realitate.
Jupiter, după un parcurs retrograd,timp de 4 luni, porneşte cu avânt să rezolve problemele de tip imobiliar şi afacerile ca să-şi poată plati datoriile: rate, taxe, facturi,împrumuturi etc. Îşi pot lua chiar o scurtă vacanţă să meargă la schi sau pe litoral.
Prin martie, apar unele dificultăţi la nivel de comunicare cu anturajul colegial, cu partenerii de afaceri, iar la şcoală va fi greu de ţinut pasul cu cerinţele profesorilor. Se conturează însă succes la examene, interviuri, la demersurile de tip birocratic după 4 aprilie, când Mercur nu va mai fi retrograd. Cei care vor să-şi schimbe locul de muncă se vor bucura de oferte generoase în decursul lunii aprilie, atunci când Marte şi Mercur vor reveni la mersul direct, în mai, Cupidon îşi înmoaie vârful săgeţilor în cupa cu elixirul dragostei şi cine îşi doreşte o iubire ca în filme, cu happy end, bineînţeles, îşi va întâlni alesul, aleasa inimii. Eclipsa inelară de Soare din 20 mai, plasată în sfera amoroasă, poate însemna o ceartă între îndrăgostiţi, dar care să treacă la fel de uşor ca o ploaie de vară. Un aliat de mare valoare pentru cei care vor să fie fericiţi alături de fiinţa care le e sortită este Jupiter, care îi va păstori din 11 iunie până pe 25 iunie 2013.
Câştiguri în plan profesional în iunie. Vor Intra mai mulţi bani în cont, iar oferta de colaborări se va dubla. Vărsătorul o să aibă de unde să aleagă cu cine face afaceri şi cu cine nu. Eclipsa parţială de Luna din 4 iunie va afecta într-o oarecare măsură relaţia cu colegii de breaslă, cu partenerii de afaceri, dar se poate redresa situaţia dacă fiecare îşi va spune punctul de vedere şi va face unele concesii.
Un prim bilanţ din punct de vedere financiar îl va face în iulie, odată cu retrogradarea lui Mercur în sfera partenerială şi o să vadă cât a câştigat şi cât a pierdut şi ar fi bine să nu repete greşelile pe viitor. Marte se transferă în segmentul călătoriilor, astfel că Vărsătorul se va concentra pe odihnă, relaxare şi distracţie. Proaspăt întors de pe alte meridiane, nativul din Vărsător o să se preocupe de legalizarea unor acte, de examene, de studii postuniversitare, pe care le poate finaliza cam pe la jumătatea lunii august, când Marte şi Saturn se vor întâlni (vor fi în conjuncţie) ca să definitiveze un statut. In septembrie, se vor debloca o serie de trasee.
MUNCA VA FI APRECIATĂ DE CINE TREBUIE
Acestea sunt menite să-i înlesnească Vărsătorului afacerile şi din ţară şi din străinătate şi va câştiga noi teritorii în care să se desfăşoare la scară mult mai mare. Intră bani în cont, iar munca îi va fi apreciată de cine trebuie şi criticată de invidioşi. Marte tranzitează sfera carierei în septembrie. Se poate decide în doi timp şi trei mişcări să-şi schimbe serviciul sau sediul, dacă nu cumva să se mute în alt departament, unde să găsească inspiraţia.În octombrie, opoziţia Marte-Jupiter va pune la încercare ,mai ales sper sfârşitul lunii, relaţia de cuplu.
Doar cei care se iubesc cu adevărat vor supravieţui intrigilor iscate din senin. Jupiter este retrograd şi poate că nu este cea mai bună perioadă pentru cei care îşi doresc copii, pentru că nu au şanse mari de procreere.
APARE O IDEE CU POTENTIAL DE A FACE BANI
în schimb, nativii din Vărsător se pot îngriji serios de sănătate ca să poată deveni părinţi până la sfârşitul anului, eventual pot apela la un medic specialist în fertilitate. Se observă un plus de prestigiu în noiembrie, dar nu este exclus în perioada de eclipsă totală de Soare, cea din 13 noiembrie, să nu le fie recunoscute nişte merite şi să nu le fie plătite unele ore suplimentare ori alte prestaţii. Nu disperaţi! Spre sfârşitul lunii, o să vă vină o idee genială care, pusă în practică, o vă vă aducă o grămadă de bani. în ultima lună a anului, veţi descoperi că intuiţia voastră funcţionează la cote maxime şi veţi găsi răspunsul unor întrebări care vă frământă în sinea voastră. Decembrie le va aduce nativilor din Vărsător bucurii, alţi bani în cont şi posibile aprecieri la scenă deschisă!
O nouă “încercare” pentru cei care se iubesc va fi pe 28 noiembrie, atunci când eclipsa de Lună cu penumbră va plana asupra sferei sentimentale. Jupiter va fi retrograd în acel moment, ca şi în decembrie de altfel, astfel încât nu are cine să-i apere, nu au “avocat din oficiu”, deci trebuie să se descurce singuri, nu se au decât unul pe celălalt şi dragostea care îi uneşte. Să nu se grăbească să tragă concluzii pripite, să lase să mai treacă un timp şi apoi să ia o decizie, cu mintea limpede şi cu sufletul curat. Darul cel mai de preţ din 2012 este iubirea şi trebuie luptat cu fiecare moleculă a fiinţei lor ca să o păstreze pentru totdeauna.
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Uranus
Uranus este responsabil pentru surpriză şi pentru toate lucrurile neaşteptate. Guvernează de asemenea viitorul şi noile tehnologii, inclusiv invenţiile şi toate lucrurile care urmează a fi imaginate şi create. Uranus este părintele electricităţii. Inovativ, impredictibil, plin de resurse şi imaginaţie, Uranus guvernează de asemenea creativitatea şi geniul ştiinţific. Treaba lui Uranus este să încalce regulile şi să demoleze structuri şi tipare, creând schimbări radicale şi neaşteptate.
Uranus va crea un impuls puternic pentru răzvrătire, independenţă, va dărâma orice lucru tradiţional, convenţional sau “ortodox”. Oamenii care sunt influenţaţi puternic de Uranus sunt adesea lideri sau deschizători de drumuri în comunitatea lor.
Uranus este planeta dominantă pentru Vărsător. Această planetă stă în fiecare semn pentru şapte ani şi de aceea are nevoie de 84 de ani pentru a orbita zodiacul.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Varsator